Onafhankelijk hypotheekadvies op maat in Overberg
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

Hypotheekadvies Overberg

Zoek je een goede hypotheekadviseur in Overberg, van wie je zeker weet dat hij of zij deskundig is en voor jou de beste hypotheek afsluit?

 

Maak dan kennis met Mark van Leersum en Stephanie van Amerongen, de onafhankelijke hypotheekadviseurs van Vallei en Heuvelrug Hypotheken. 

 

Het vinden van de juiste hypotheek is niet eenvoudig en er komt in korte tijd veel op je af. Wij hebben veel kennis en ervaring in de wereld van hypotheken en nemen jou zo stapsgewijs mee in alle mogelijkheden die we kunnen bieden. 

 

Onze kracht zit hem in ons volledig onafhankelijke hypotheekadvies. Wij vergelijken alle grote banken en kleinere hypotheekaanbieders, waardoor we met zekerheid de beste hypotheek voor jou afsluiten of oversluiten. 

 

En bij de beste hypotheek kijken we niet alleen naar een lage rente, maar ook naar goede voorwaarden, want met goede voorwaarden kun je op de lange termijn ook besparen op je hypotheek. Denk bijvoorbeeld aan automatische rentedaling of de mogelijkheid tot 100% boetevrij af te lossen op de hypotheek. 

 

Zowel Mark als Stephanie hebben beiden een achtergrond bij de Rabobank. En daar waar de grotere banken steeds verder verdwijnen in Overberg, geloven wij bij Vallei en Heuvelrug Hypotheken in de kracht van een lokale onderneming met veel persoonlijke aandacht voor de klant.

 

Afspraken kunnen bij jou thuis, bij ons op kantoor of via een videoverbinding plaatsvinden. Een eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. 

 

We werken graag met een persoonlijke aanpak en zijn daarbij toch professioneel. We komen tijdens onze hypotheekgesprekken liever casual gekleed dan in pak. En wij zijn persoonlijk bereikbaar, want je krijgt ons aan de telefoon als je een vraag hebt, en niet een assistente. 

 

Deze klanten bewijzen dat het aanvragen van een hypotheek via ons heel makkelijk gaat.

 

Bekijk onze klantreviews

Bekijk onze klantreviews

Super tevreden over Mark van Vallei & Heuvelrug hypotheken.
Is altijd te bereiken, geeft snel antwoord en heeft overal antwoord op.
Zeker een aanrader!!”

Bekijk onze reviews

Wij zorgen voor de beste hypotheek 

Met ons onafhankelijk hypotheekadvies in Overberg zorgen we niet alleen voor de beste hypotheek, maar zorgen we vaak ook voor meer mogelijkheden in complexe situaties. Met onze kennis van hypotheken en onze nauwe samenwerking met grote en kleine banken, weten we precies waar de mogelijkheden voor jou als klant liggen.

 

Door te kiezen voor onafhankelijk hypotheekadvies bij Vallei en Heuvelrug Hypotheken weet je zeker dat je de meest voordelige hypotheek afsluit en kies je voor veel persoonlijke aandacht met korte lijnen. Ook na het afsluiten van je hypotheek kun je op ons rekenen.

Wij hebben goede contacten met andere lokale bedrijven in Overberg . Denk aan makelaars, taxateurs en boekhouders. We hebben voor jou alles in huis om het aanvragen van een hypotheek zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij kunnen jou volledig ontzorgen tijdens het aanvragen van je hypotheek.  

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis eerste gesprek. Dit kan bij jou thuis in Overberg of bij ons op kantoor. ‘s Avonds is geen probleem. Ook een afspraak via videoverbinding is mogelijk als je dat liever hebt.

Maak een afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies in Overberg

Iedereen uit Overberg kan bij ons terecht voor een persoonlijk hypotheekadvies, welke situatie ook bij je past:

  • Ik ben starter
  • Ik ben een doorstromer
  • Ik ben een gepensioneerde 
  • Ik ben ondernemer
  • Ik ben een oversluiter

Advies voor starters bij het afsluiten van je eerste hypotheek

Waar in Overberg ga je wonen?

 

Door gebruik te maken van onze kennis van hypotheken is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Zo zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden voor starters die hun eerste woning kopen. 

 

Een eerste woning kopen is nieuw, spannend, maar ook erg leuk. Met zekerheid over de hypotheek kun je het leuk houden. Kunnen we wel genoeg lenen? Ik heb nog geen vast contract, maar een jaarcontract, wat nu? Heb ik een starterslening nodig? En wat als mijn ouders willen bijspringen, hoe regelen we dat dan? 

 

Online kun je uitrekenen hoeveel je ongeveer kunt lenen. Maar 9 van de 10 keer is er meer mogelijk dan die berekening vertelt. 

 

Ben je doorstromer?

Je gaat verhuizen naar Overberg, dan ben je een doorstromer. Een kleine, een praktischere tuin of gewoon een mooie woning. Wat is jouw reden om te verhuizen?

 

Je hebt al een hypotheek en die moet overgezet worden. Er moet meer geregeld worden dan je eerste hypotheek. Ga je je hypotheek meenemen en hoe zit het met overwaarde? En dubbele lasten: hoe werkt dat? Er komen veel extra vragen op je af naast de hoogte van je hypotheek en het maximale bedrag. 

 

Je hebt het al druk genoeg met verhuizen, dus zorgen wij voor de hypotheek die je nodig hebt. We regelen dan alles voor je! 

 

De juiste ouderenhypotheek 

Ook als u met pensioen bent, kunt u een hypotheek nodig hebben. Een nieuwe of andere mooie woning waar u minder onderhoud aan heeft, een prachtige ouderenwoning… U wilt klaar zijn voor de toekomst. 

 

Als gepensioneerde heeft u een vast en bestendig inkomen, waardoor u eenvoudiger dan starters of doorstromers een hypotheek kunt krijgen.

 

Er zitten wel bepaalde voorwaarden aan vast en banken stellen wel strenge eisen. Komt u niet in aanmerking voor een gewone hypotheek vanwege uw inkomen? Dan is de opeethypotheek een tweede optie.  

 

We nemen u mee en ontdekken samen de beste ouderenhypotheek die bij u past. 

 

Hypotheekadvies voor ondernemers uit Overberg

Ook ondernemers kunnen tegenwoordig vaak de hypotheek krijgen die ze nodig hebben. Dat kan al vanaf het moment dat je een jaar ZZP’er bent. 


Maar de bank vraagt wel om veel documenten en ander regelwerk. We hebben veel ervaring met het aanvragen van ondernemershypotheken.

 

Dat komt omdat we zelf jouw ondernemersinkomen vast kunnen stellen. Dat scheelt veel geld en tijd en weet je al snel wat de mogelijkheden voor je zijn. 

Profiteer van de lage rente door je hypotheek over te sluiten

Wil jij lagere woonlasten? Dat klinkt goed toch? Je bent blij met je huis in Overberg en je kunt je hypotheek betalen. Maar nu de hypotheekrente enorm laag is, wil je het toch zeker weten: kan ik met het oversluiten besparen op mijn hypotheek?

Door de historisch lage rente is het bijna altijd interessant om over te sluiten. Ook bij een flinke boeterente kan het nog steeds voordelig zijn om over te stappen. De boeterente is namelijk goedkoper dan wanneer je de huidige hypotheek zou laten doorlopen.  

En wist je dat de boeterente volledig fiscaal aftrekbaar is? Hierdoor heb je de boeterente nog sneller terugverdiend.   

Onze hypotheekadviseurs uit Overberg hebben veel kennis en ervaring met betrekking tot het oversluiten van de hypotheek. Met ons diverse aanbod van meer dan dertig banken en partijen selecteren zij voor jou de beste hypotheek.  

En heb jij plannen om te verbouwen? Ook dan kun je dit ideaal combineren met het oversluiten van je hypotheek. In de praktijk zien wij dat klanten ondanks de hogere hypotheek toch in maandlasten naar beneden gaan. Tijdens een eerste en vrijblijvende hypotheekafspraak beoordelen wij of oversluiten wel of niet interessant is.   

Contact

Vraag een gratis berekening aan

Plan een kosteloos hypotheekgesprek in voor het oversluiten van je hypotheek. Ieder hypotheekadvies is uniek en dus maatwerk. Daarin berekenen we samen hoeveel oversluiten je oplevert en wat de totale kosten zijn. Onze hypotheekadviseurs uit de buurt van Overberg zijn hier gespecialiseerd in.