Over ons - Vallei & Heuvelrug Hypotheken
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

Over ons hypotheekadviesbureau

Als lokaal betrokken hypotheekadviesbureau in omgeving Vallei en Heuvelrug vinden wij aandacht, korte lijnen en persoonlijk contact essentieel. Zo geven wij met eigentijds gemak invulling aan een traditioneel vak, richting een toekomstgericht dak.

Stephanie van Amerongen

Stephanie van Amerongen

Hypotheekadviseur

Flexibiliteit en betrouwbaarheid gelden bij mij als basis tijdens iedere hypotheekaanvraag. Iedere aanvraag benader ik met enthousiasme en passie voor het vak. Als de klant blij is dan ben ik dat ook. Particulieren en bedrijven kunnen bij mij rekenen op een onafhankelijk en vakkundig hypotheekadvies.

Naast het geven van hypotheekadvies houd ik me graag bezig met het leggen van contacten met de lokale ondernemers. Makelaars, notarissen, mediators, boekhouders en natuurlijk banken. Al die zakelijke contacten zijn van waarde voor de klant. Wij kunnen zo direct schakelen en snel tot zaken komen.

Mark van Leersum

Mark van Leersum

Hypotheekadviseur

Met mijn gedrevenheid en passie voor het vak zoek ik zaken tot op de bodem uit. Ieder traject benader ik persoonlijk, vanaf het eerste contactmoment tot aan de overdracht bij de notaris. Daarin benut ik al mijn creativiteit en doorzettingsvermogen om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Naast het reguliere hypotheekadvies richt ik me in het bijzonder op de ondernemer. Kopen met een eigen zaak vraagt een andere aanpak dan voor iemand die in loondienst is. Snel de bedrijfsmatige cijfers kunnen doorzien, weten welke je nodig hebt en daarover rechtstreeks met de boekhouder contact op kunnen nemen. Daar komt het belang van ons lokale netwerk weer naar voren.

Rianne Wernsen

Rianne Wernsen

Hypotheekadviseur in opleiding

Mijn naam is Rianne Wernsen en ik ben hypotheekadviseur in opleiding en daarnaast verantwoordelijk voor de marketing. Bij Vallei en Heuvelrug Hypotheken kan ik mijn passie voor SEO combineren met een nieuwe uitdaging als hypotheekadviseur. Qua marketing houd ik mij bezig met de vindbaarheid van de website. Qua hypotheken ondersteun ik de aanvragen van begin tot eind en geniet ik van het vele klantcontact. Ik ben ontzettend leergierig en hoop binnenkort aan de andere kant van de tafel te zitten en jou te mogen begeleiden bij je hypotheekaanvraag.

Wat onze klanten van ons vinden

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een van de reviews!

Bekijk onze reviews

Jouw verhaal, ons hypotheekadvies

Een woning kopen markeert de start van een nieuwe levensfase. De meest gestelde vraag is dan; ‘Wáár moet ik beginnen?!’. Wij adviseren jou; ‘hier!’. Hoe ziet de toekomstdroom eruit en welk woning of pand past daarbij? Wij hechten waarde aan jouw unieke verhaal en matchen het met een hypotheekadvies op maat.

Laten we beginnen

Laten we beginnen

Iedere samenwerking is een uniek traject richting jouw comfort zone. Een plek waar jij je thuis voelt, of jullie je thuis voelen. Of het nou om een verbouwd, nieuw of tweede huis gaat. Een punt, plat of twee-onder-één-kap dak. En of jij nou op jezelf gaat, samen met een vriend of vriendin of in verband met de kleine groter wilt wonen. Wat hét ook is, het begint hier, bij de nieuwe generatie in hypotheekadvies.

Plan een vrijblijvend gesprek in

Wij garanderen

Altijd de laagste rente

Wij monitoren de actuele rentepercentages van alle hypotheekaanbieders doorlopend. Zo weet jij zeker dat je altijd van de allerlaagste rente profiteert.

Service en kwaliteit

Doordat wij jarenlange kennis en ervaring hebben in hypotheken profiteer jij van de beste service en hoogste kwaliteit bij het afsluiten van een hypotheek.

Professioneel hypotheekadvies

Als professioneel hypotheekadviesbureau blijven wij up-to-date qua financiële en fiscaal-juridische knowhow. Zo kun jij je richten op jouw nieuw droomhuis- of kantoorpand.