Beleggingspand - Vallei & Heuvelrug Hypotheken
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

Hypotheek beleggingspand en vakantiewoning

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het aankopen van een beleggingspand of vakantiewoning? Een hypotheek op een beleggingspand of vakantiewoning werkt anders dan een reguliere woninghypotheek. Onze adviseurs hebben veel kennis en ervaring op dit gebied en vertellen je graag meer. Plan hier direct een gratis kennismakingsgesprek in.

Afspraak investeringshypotheek inplannen

Vakantiewoning hypotheek

Het kopen van een vakantiewoning is een goede investering. Het is mogelijk om de vakantiewoning zelf te gebruiken, maar het is ook mogelijk om deze te verhuren. Bij een hypotheek op een vakantiewoning gelden andere regels. In een eerste gesprek beoordelen wij direct de haalbaarheid en vertellen je wat deze regels zijn. Wil jij een hypotheek op een vakantiewoning in het buitenland? Ook dan zijn er soms mogelijkheden.

Afspraak vakantiewoninghypotheek
Beleggingspandhypotheek

Beleggingspandhypotheek

Het aankopen van een beleggingspand is zeer interessant. De huurinkomsten zijn netto en als de tijd goed is dan vermeerderd het pand in waarde. Voor een hypotheek op een beleggingspand gelden andere regels dan voor een reguliere woninghypotheek. Je mag bij deze hypotheek de woning verhuren.  Bij het afsluiten van een hypotheek op een beleggingspand beoordelen wij uit meer dan 10 geldverstrekkers welke het meest interessant is qua rente en voorwaarden.

Afspraak beleggingspandhypotheek

Wat onze klanten van ons vinden

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een van de reviews!

Hypotheek tweede woning

Hypotheek tweede woning

Bij een hypotheek tweede woning mag je verhuren. Dit kan een huurcontract zijn voor de lange termijn, maar ook kortstondige huur, zoals Airbnb. Het grote voordeel is dat de huurinkomsten netto zijn, hier hoef je dus geen inkomstenbelasting over te betalen. Wil jij een tweede huis kopen en de maximale hypotheek berekenen? Eén van onze adviseurs maakt deze berekening graag voor je, geheel vrijblijvend. Neem direct contact met ons op via onderstaande button.

Hypotheek berekenen tweede woning

Wij vergelijken alle banken op rente en voorwaarden