Reviews - Vallei & Heuvelrug Hypotheken
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

MW

15-11-2021
Heel fijn geholpen door Stephanie. Mijn situatie was niet heel ingewikkeld, maar toch fijn om te kunnen sparren met iemand die er echt verstand van heeft. Stephanie dacht goed mee en kwam met goed onderbouwd advies.

Shirley

06-11-2021
Wij zijn er goed en vriendelijk geholpen Het was een lang en spannend traject! Uiteindelijk onze recreatiewoning gekocht met behulp van Mark! Wij konden hem altijd berichten/bellen. Of het nou in de avond was of weekend. Met vragen of onrust in onze koppie’s konden we via whatsapp vooral bij Mark terrecht!! Super bedankt en zeker een aanrader!

P.R. Arendse

03-11-2021
Stephanie weet wat ze doet, denkt met de klant mee en onderbouwt haar advies. Wij zijn zeer blij dat we Stephanie hebben gevonden en voor al haar hulp!

Gert-Jan

02-11-2021
Doordat ik zelf de bomen niet meer door het hypotheekbos zag en graag mijn hypotheek wilde oversluiten heb ik contact opgenomen met Vallei & Heuvelrug hypotheken. Ben door Mark héél goed geholpen, duidelijke uitleg (ook voor een leek als ik) over de mogelijkheden en uiteindelijk heeft hij alle tijd genomen om er voor mij de beste lening voor een hypotheek uit te krijgen. Inmmiddels is alles afgerond en ben ik zéér tevreden!! Aanrader dus...

Madou

21-10-2021
Mark heeft ons perfect geholpen. Altijd bereikbaar en alles snel en top geregeld! Geen slecht woord over te zeggen.

AJH

20-10-2021
Mark van Leersum heeft snell en kwalitatief een zeer goed voorstel gemaakt, meedenkend om een optimaal resultaat te boeken zonder onnodige kosten te maken. Flexibel in bank keuze.

Sabrina

14-10-2021
Stephanie neemt echt de tijd voor je, ze geeft duidelijk advies. Na het gesprek een duidelijk overzicht gekregen van wat we afsluiten en wat onze maandkosten zouden gaan worden. Stephanie heeft voor ons gelijk alles nagekeken met als voordeel dat we nu nagenoeg hetzelfde betalen, meer aflossen en onze verbouwing kunnen laten uitvoeren. Na het gesprek was alles snel geregeld. Wij komen zeker terug, mochten we weer een keer advies nodig hebben.

Dennis

14-10-2021
Wij zijn zeer tevreden over hoe Stephanie ons heeft geholpen. Ze is vrijwel altijd bereikbaar en heeft altijd direct antwoord op onze vraag.

CM

13-10-2021
Mw. van Amerongen kan goed luisteren en meedenken. Vooral in onze situatie, waarin we tweemaal een heel proces hebben doorlopen vanwege een onvoorziene veranderde persoonlijke situatie, was ze zeer behulpzaam maar vooral ook een goede professional die met suggesties en voorstellen kwam die echt hebben geholpen. Tijdens dit wat taaie proces voor mij bleef ze zeer geduldig en heeft me telkens weer de zaken goed uitgelegd

N&C

01-10-2021
Mark heeft ons zeer goed geholpen bij het verkrijgen van onze hypotheek voor onze nieuwe woning. Het contact verliep snel en prettig, gemaakte afspraken kwam hij na en hij zocht bij ons echt naar de beste invulling van de hypotheek op basis van onze persoonlijke wensen. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar een prettige adviseur met kennis van zaken.

Steven en Willine

30-08-2021
Mark heeft ons zeer goed geholpen. Allereerst kregen wij goed uitleg en een duidelijke financieringsopzet. Daarna heeft hij ons ook erg goed geholpen om een hypotheek te krijgen en bij de aankoop van onze woning is alles ook zeer snel en goed geregeld. Wij zijn erg blij met deze hypotheek adviseur en we hebben er heel veel aan gehad!

Jaap

28-08-2021
Uitstekend geadviseerd door Mark inzake het oversluiten van een hypotheek. Hij schakelt vlot en is prettig in de omgang. Een aanrader voor een goed hypotheekadvies.

Rob & Jirka

27-08-2021
Perfectie bestaat niet, maar de begeleiding die Mark ons gegeven heeft bij de aankoop van onze recreatie woning (en nog) komt wel erg dicht in de buurt ! Zeer deskundige informatie verstrekking & erg betrokken service. TOP - bedankt Mark !

Daan

26-08-2021
Na een prettige kennismaking en oriëntatie met Mark het hele proces doorlopen van het bekijken wat de mogelijkheden waren voor een hypotheek tot het daadwerkelijk afsluiten van de hypotheek en de verzekeringen. In deze moeilijke tijd voor woningzoekenden heeft Mark onwijs goed geholpen en meegedacht. Hij reageert snel, zelfs buiten kantoortijden, wat erg fijn is wanneer je snel moet schakelen. Ook hielp Mark mee om 'out of the box' te denken waardoor we net op een manier konden bieden zodat we meer kans maakten. En dit is dus uiteindelijk gelukt. Ook met het afsluiten van de verzekeringen denkt Mark goed mee, helpt je om een eerlijk pakket op maat samen te stellen door naar ons persoonlijk te kijken.

BenR

24-08-2021
Naast een heel prettig contact viel vooral de kennis van de hypotheekwereld op. Mark nam ons op een heldere manier mee in de mogelijkheden. Voor ons maakte het zo makkelijk een keuze te maken. Ook de snelle behandeling was top!

Julian

24-08-2021
Mark was snel en helder in zijn communicatie. Steeds als ik vragen had dan reageerde hij snel, zelfs in de avond of het weekend. Het prettige vind ik dat dit alles per telefoon, mail of app kan. Eigenlijk altijd via de weg die voor mij prettig is. Verder merkte ik dat hij de weg binnen de hypotheken markt goed kent. En zeker bij de aanbieder waar mijn hypotheek uiteindelijk is gesloten. Ook in de periode na het afsluiten van de hypotheek heb ik nog meerdere malen contact gehad met Mark en ook daar werd ik nog steeds goed en snel geholpen!

Koen

24-08-2021
Mark heeft ons geweldig geholpen bij de koop van onze eerste woning. Altijd een snelle reactie en neemt de tijd voor je om alles goed uit te leggen. Voor ons was dit super !

F. Ploeg

24-08-2021
Van A tot Z heeft Mark ons perfect geholpen, laat duidelijk zien wat de mogelijkheden zijn, ook als ondernemer! Verder hebben wij in het traject geen moment hoeven wachten en speelde hij pro-actief in op de Hypotheek verstrekker. Ik kan Mark zeker aanbevelen betreft de Hypotheek maar verder ook een fijn en gezellig persoon om zaken mee te doen!

Dennis en Roos

23-08-2021
Wij zijn zeer tevreden over de manier hoe Stephanie ons heeft geholpen. Telefonisch zeer goed bereikbaar en op al onze vragen vrijwel direct en duidelijk antwoord.

Niels en Aniek

09-08-2021
Wij zijn door Mark fijn geholpen aan een hypotheek bij ons eerste koophuis. Voor ons nog onbekend terrein! Mark nam de tijd om alles duidelijk toe te lichten. We hebben het contact als zeer prettig ervaren!

Andre

23-06-2021
Mark heeft mijn vraagstelling mbt overwaarde snel en kundig opgepakt komt vertrouwd over . Mocht ik in de toekomst met vragen mbt hypotheek zitten zal ik zeker contact met hem opnemen . Mark nogmaals bedankt , (en je koffie was lekker ) Groet Andre

harm en ina

02-06-2021
Mark heeft ons snel en adequaat aan een hypotheek geholpen die bij ons past. Hij maakte (voor ons) ingewikkelde begrippen duidelijk en had alle tijd. Hij kwam naar ons toen we zelf niet mobiel waren en reageerde snel op telefoontjes. We hebben het contact als zeer prettig ervaren.

Franc en Jantine

26-05-2021
Stephanie heeft ons enorm goed geholpen. Kwam met goede adviezen en kwam haar afspraken na.

Bas Heuvelink

26-02-2021
Mark heeft mij geholpen met een traject om de hypotheek over te zetten. Dit is helemaal volgens plan gelukt waar ik erg blij mee ben. Ik vond het fijn dat Mark duidelijk was in zijn communicatie en ik zo niet voor verrassingen kwam te staan. Omdat Mark ook erg proactief is en erg goed weet hoe alles in elkaar steekt, waren wij de bank steeds een stapje voor. Dit gaf mij erg veel vertrouwen. Bedankt Mark!

Marc

22-02-2021
Goedadvies, prettig contact en veel persoonlijke aandacht

Annelieke

18-02-2021
Na even zoeken bij Mark terecht gekomen, van Vallei en Heuvelrug hypotheken. Geen seconde spijt hiervan gehad! Voor ons een eerste koophuis, met de nodige onduidelijkheden en spanning. Door mark was alles duidelijk. Door de korte lijntjes, goede bereikbaarheid en kennis van de markt was onze financiering zo rond. Wij raden iedereen mark (en Stephanie ;)) aan!

Roxanne & Joey

18-02-2021
Stephanie is klantgericht, ze kent geen problemen & ziet alles als een uitdaging! Wij zijn meer dan tevreden over de manier waarop wij aan onze hypotheek geholpen zijn.

Anneke

17-02-2021
Alles werd perfect uitgezocht en goed beschikbaar voor vragen. Kan geen verbeterpunten bedenken

Danielle

17-02-2021
Stephanie heeft mij in een kort tijdsbestek heel snel kunnen helpen aan een nieuwe hypotheek voor mijn nieuwe huis, alles was perfect geregeld en er werd goed meegedacht, nogmaals dank voor dit maatwerk, echt top!!

Joop en Dieneke

11-02-2021
Een uiterst plezierig hypotheek-gesprek, met een duidelijke uitleg en afspraken, haar RaboBank-verleden is hierbij zeker een pré! Kortom: aan te bevelen!

Erik en Astrid

28-01-2021
Omzetten van hypotheek snel en soepel verlopen, financieel advies was helder en eerlijk. Kortom zeer tevreden.

Bernard en Brigitte

16-01-2021
Wat moeten we zeggen; alle lof voor Mark! Herfinanciering van onze woning is prima gelopen. Duidelijke communicatie, goede en snelle verkenning van de opties, en in de uitvoering weet hij het gewoon te regelen met alle partijen. Vallei en Heuvelrug Hypotheken is een zekere aanrader.

Ab en Erna

09-01-2021
Onze nieuwe hypotheek heeft Mark perfect behandeld. Zijn uitleg was duidelijk en vakbekwaam. De hypotheek was prima en snel geregeld. Mark was tijdens het traject steeds bereikbaar en hield het proces adequaat gaande. Wat wij als belangrijk extra argument mee willen geven om Mark aan te bevelen is dat hij bovendien belastingtechnisch meedenkt en prima oplossingen aandraagt.

Dennis Klein Wolterink

04-12-2020
Ik heb het hele traject zeer positief ervaren met Mark als hypotheekadviseur. Hij legde alles duidelijk uit, dacht goed mee en handelde pro-actief. Hierdoor lukte het in korte tijd een hypotheek rond te krijgen.

PCM

03-12-2020
Nieuwe hypotheek snel en goed geregeld door Vallei & Heuvelrug. Duidelijke communicatie en makkelijk bereikbaar bij vragen. Top

Lode

30-11-2020
Deskundig geholpen door Stefanie, heeft ons traject goed geadviseerd , snelle communicatie, komt afspraken nauwkeurig na. Wij hebben haar als zeer prettig ervaren en kunnen haar aanbevelen, vooral omdat de gesprekken persoonlijk thuis gevoerd zijn.

Andre

28-11-2020
Mark was duidelijk in zijn uitleg. De hypotheek was snel en goed geregeld . Hij was op de juiste manier creatief en dacht goed mee. Een vriendelijk en professioneel contact.

Sharon

24-11-2020
Goed contact gehad, het hele traject goed mee gedacht en alles snel geregeld.

C&D

17-11-2020
De gesprekken met Mark voelde heel vertrouwd aan! Ieder moment van de dag was hij ook bereid om vragen te beantwoorden voor de aankoop van ons eerste huis, geen vraag was te gek. Uitleg was ook in begrijpelijke taal zodat we goed wisten wat er werd bedoeld. Mark gaf eerlijk advies alleen was hier niet opdringerig mee, hij liet de volledige keuze bij ons. Nogmaals bedankt Mark voor de fantastische begeleiding!

Carola en Leo

12-11-2020
Mark heeft ons goed geadviseerd over de hypotheek voor ons tweede huis. Gezien onze bijzondere situatie was het even zoeken wat passend is. Mark ziet dit als een uitdaging en geen vraag is te gek. Tot slot legt hij alles in begrijpelijke taal uit.

Jorien en Paul

03-11-2020
Wij hebben de gesprekken met Mark als zeer prettig ervaren en hadden het gevoel dat we in goede handen waren! Mark dacht met ons mee en was altijd bereid opnieuw berekeningen te maken of zaken nogmaals uit te leggen. Hij geeft duidelijk alle opties aan en geeft hierin ook advies, wat heel fijn was. Bij het eerste kennismakingsgesprek gaf hij veel meer informatie over de mogelijkheden dan andere hypotheekadviseurs en nam in alle gesprekken echt de tijd. We zijn erg tevreden!

Timo

21-10-2020
Het gehele traject met Vallei & Heuvelrug Hypotheek verliep heel soepel. Vanaf het eerste oriënterende gesprek was het contact gelijk goed. Bij ons is Stephanie geweest, en dit verliep heel goed. Communicatie is goed en daadkrachtig, traject wordt goed in de gaten gehouden. In de beginfase heeft Stephanie veel tijd genomen om onze persoonlijke situatie door te nemen en de komende ontwikkelingen hierin, hierdoor krijg je niet alleen nu een goed advies, maar ook voor later. Verschillende scenario's hebben de revue gepasseerd, waarbij Stephanie alles goed op een rijtje wist te zetten voor ons. Zeer tevreden omtrent het hypotheekadvies van V&H.

BB

21-10-2020
Stephanie is deskundig, vriendelijk en enthousiast! De communicatie was snel en prettig!

Marieke

20-10-2020
Stephanie is zeer betrokken en deskundig en vriendelijk. Ze communiceert uitstekend en op een prettige manier.

Connie

06-10-2020
Mark heeft ons prima geholpen met de hypotheek en bouwdepot, meerdere keren vrijblijvend een eerste berekening gemaakt, omdat het vinden van een huis best even duurde. Ook toen het hypotheekaanbod uiteindelijk tijdens zijn vakantie kwam, heeft hij dat meteen doorgestuurd. Zeer tevreden.

Harold & Machteld

13-09-2020
Mark verdiept zich goed goed in wie je bent en wat je wilt. Gesprekken verlopen in een prettige sfeer. Mark legt alles goed uit en is goed bereikbaar voor aanvullende vragen. Proces van de offerteaanvraag werd goed voorbereid en verliep daardoor erg soepel. Valei & Heuvelrug hypotheken kunnen wij zeker aanbevelen.

Anneke

08-09-2020
Vanaf het eerste contact waren wij erg tevreden over Stephanie. Altijd vriendelijk, snelle reactie en gedegen advies. We hebben verschillende adviseurs op eerste gesprek gehad om advies te geven, elke keer werd al snel gesproken over kosten. Terwijl Stephanie daar helemaal niet over sprak maar wel al heel veel tijd en moeite stak in het volledig uitzoeken van al onze vragen. Ze stelde ook vragen die geen van de anderen stelde en was heel grondig in haar onderzoek en uitleg. Wij zouden iedereen aanraden om Stephanie te vragen mee te denken met de aanvraag van hun hypotheek.

Hans

31-08-2020
Mark heeft ons goed geïnformeerd over de juiste hypotheek passend in onze situatie. Duidelijke uitleg, alles snel en goed geregeld.

Mp verbeek

31-08-2020
Voor de aankoop van mijn eerste huis ben ik naar vallei en heuvelrug hypotheken gegaan. Ik ben daar zeer goed geholpen en kan het iedereen aanbevelen. Vriendelijke mensen die zeer kundig zijn in deze branche. Een aanrader!!

Justus

28-08-2020
Na enkele oriënterende gesprekken bij verschillende hypotheekadviseurs (o.a. Hypotheker en Rabobank), is onze keuze gevallen op de persoonlijke aanpak van Vallei en Heuvelrug hypotheken. Mark hielt ons goed op de hoogte van de hypotheekaanvraag en bij vragen was hij snel in zijn reacties. Misschien wel belangrijker, Mark heeft met ons meegedacht hoe wij onze financiering tot stand konden brengen (verhouding hypotheek, bouwdepot en schenking), zodat wij optimaal gebruik hebben kunnen maken van onze financiële mogelijkheden. Achteraf gezien is de keuze voor Vallei en Heuvelrug hypotheken de juiste gebleken.

Jeroen

28-08-2020
Gestart via Skype in verband met het corona virus, echter was het enthousiasme en de kundigheid van Stephanie ook via het scherm merkbaar. Een aantal duidelijke vragen om mijn wensen te inventariseren, adequaat reageren op mijn vragen. Hierdoor ook zeker het gevoel dat zij je adviseerd in plaats van een verkoop praatje om zo snel mogelijk een financiering te sluiten. Na een aantal digitale contact momenten was het mogelijk om in de afronde fase ook fysiek af te spreken en de laatste dingen door te nemen en last minuten nog een wijziging door te voeren. In dit gehele stuk van eerste contact tot het tekenen bij de notaris ontzorgt Stephanie je volledig en is ze vrijwel 24/7 bereikbaar voor je vragen. Kortom; ben je benieuwd wate de mogelijkheden zijn met je huidige hypotheek, Wil je een nieuwe woning kopen of ben je nieuwsgierig naar andere mogelijkheden? Niet twijfelen, gewoon bellen en je krijgt het beste!

Manon Buitenhoff ten Cate

27-08-2020
Stephanie heeft ons geholpen met het oversluiten van onze hypotheek. Ze legt het duidelijk uit en geeft goed advies! Dankzij Stephanie hebben we nu een betere hypotheek en besparen al gelijk ruim 200 euro per maand!

Merel en Paul

26-08-2020
Mark heeft ons geholpen met de hypotheek van onze eerste koopwoning. Hij geeft helder en kundig advies en was altijd goed bereikbaar voor vragen, zelfs in de avond uren! Dankzij Mark zijn inspanningen was het allemaal snel rond. Wij bevelen Mark van harte aan!

Thomas en Anke

25-08-2020
Na een vrijblijvend eerste gesprek om erachter te komen wat wij daadwerkelijk konden lenen, hebben wij een bod uitgebracht op een boerderijwoning. Vervolgens zijn we de procedure tot een hypotheekaanvraag gestart. Mark wist precies wat hij voor ons kon betekenen en hield ons goed op de hoogte van de actuele status. Mark is prettig in de omgang en is goed telefonisch bereikbaar. Mochten we ooit weer een hypotheek aan moeten vragen, dan zouden wij zeker terugkomen. Wij bevelen Mark dan ook aan iedereen aan.

Maikel en Jolina

16-08-2020
Mark heeft ons deskundig advies gegeven bij de koop van onze nieuwe woning. Na prettige gesprekken te hebben gehad, wist Mark wat hij voor ons kon betekenen. Hij hield ons goed op de hoogte van de status van de uiteindelijke aanvraag. Wij hebben alles als zeer prettig ervaren en raden iedereen Vallei en Heuvelrug Hypotheken aan!

Henri&Madou

10-08-2020
Wij zij via via in contact gekomen met Mark, Bij de kennismaking klikte het meteen! Goeie en duidelijke gesprekken gehad, Mark is dacht en nacht bereikbaar voor vragen etc. Waardoor er snel gehandeld kon worden. Super vriendelijke en persoonlijke service!

Jan

04-08-2020
Mark maakt een deskundige indruk en ik had snel het vertrouwen in zijn advies.

Wim & Angela

26-07-2020
We zijn met Stephanie in contact gekomen om een hypotheek af te sluiten voor een vakantie woning. Het gehele traject was helder en alles tot in de puntjes geregeld. Een zeer professionele en persoonlijke behandeling. We kunnen iedereen aanraden met Vallei en Heuvelrug hypotheken in zee te gaan. Bedankt.

Martine (59)

01-07-2020
Mark van Leersum heeft mij eind april 2020 geholpen met het verkrijgen van een hypotheek voor mijn nieuwe woning in Maarn. Eind juni 2020 was de overdracht bij de notaris en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zéér tevreden ben over de manier waarop het gehele financieringstraject is verlopen. Het contact met Mark van Leersum is zeer prettig, hij is gemakkelijk bereikbaar en licht duidelijk toe welke stappen gezet moeten worden. Omdat de aanvraag tijdens de corona-crisis afgehandeld moest worden is ieder contact op afstand geweest. In de avonduren hebben we de gegevens voor de aanvraag uitgewisseld en dat was best een intensief gesprek. Het vervolgtraject heeft Mark uitstekend “gemanaged”: hij is me steeds blijven informeren over het verloop van het traject waardoor ik steeds wist waar ik aan toe was. Ik zou hem zéér zéker aanbevelen als hypotheekadviseur!

Nancy

25-06-2020
Stephanie heeft ons super fijn geholpen met onze hypotheek te verlengen en over te sluiten. Goede hulp hierbij gehad, en een fijne uitleg over hoe alles te werk ging. Blij met deze oversluiting en de goede hulp. Een aanrader om daar je hypotheek te regelen.

Johan en Mariska

24-06-2020
Wij hebben de hele fijne samenwerking met Stephanie als heel prettig ervaren! De gesprekken waren duidelijk en gaven ons een goed beeld, ondanks dat het meeste plaats vond via skype vanwege Corona. wij zijn na ons eerste vrijblijvende hypotheekgesprek in een sneltreinvaart beland toen we al snel onze droomwoning vonden. Van begin tot eind zijn we door Stephanie op de hoogte gehouden, en door de goede en snelle service konden we zelfs eerder de koopakte bij de Notaris gaan tekenen! Helemaal tevreden dus!

M. Fokker

17-06-2020
Mark heeft ons geholpen bij het regelen van onze hypotheek voor ons eerste koophuis. Mark is vriendelijk en open, neemt ruim de tijd om bij vragen/onduidelijkheden, uitleg te geven. Zeer prettig dat er ook in de avonden afgesproken kon worden en dat hij eigenlijk altijd bereikbaar is, zowel via mail, app of telefonisch. Reactie is zeer vlot. Houd je op de hoogte van de voortgang van het proces, stelt je zo nodig gerust bij zorgen en heeft ervoor gezorgd dat alles ruim voor einddatum geregeld is.

Marcel

10-06-2020
Vooral de persoonlijke omgang in de gesprekken met Mark hebben wij als zeer positief ervaren. Daarnaast was hij altijd goed te bereiken en stond klaar om alle vragen te beantwoorden. Geen vraag was te gek, dus al met al een fijne samenwerking met Vallei & Heuvelrug Hypotheken!

Bert H

07-06-2020
Mark neemt de tijd om alles goed uit te leggen, al je vragen te beantwoorden. Je hebt nooit het gevoel dat je gebonden bent aan een 'klok'. Ook tussen de 'officiële gesprekken door is Mark altijd bereikbaar voor vragen en regelt hij de zaken goed. Onze hypotheek was in no time rond dankzij de voortvarende inspanningen van Mark!

Paul O

30-05-2020
We zijn heel goed geholpen met oversluiten van de hypotheek. Mark denkt met je mee, je ontvangt een duidelijk overzicht en een helder advies. Gemakkelijk te bereiken via Whatsapp en je vragen worden snel beantwoord. Ik zou voor een volgende hypotheek aanvraag weer naar Vallei en Heuvelrug hypotheken gaan.

Michel en Linda van den Broek

28-05-2020
Heel erg blij dat wij via Facebook een advertentie van vallei&heuvelrug hypotheken zagen. Een vrijblijvend gesprek aangevraagd en in gesprek gegaan met Mark. We waren meteen heel enthousiast. Heel helder en duidelijk gesprek. Hij heeft ons heel goed geholpen bij de koop uiteindelijk van ons nieuwbouwhuis. Altijd goed bereikbaar. Reageerd meteen op mail en whatsapp. Fijn en persoonlijk contact. Heeft goed met ons meegedacht. Dacht niet in problemen maar zocht en vond overal een oplossing voor. Als we ooit nog een nieuwe hypotheek nodig hebben zullen we zeker weer terug gaan naar Vallei&heuvelrug hypotheken

Ellie

23-05-2020
Wij kregen hypotheekadvies van Mark over een recreatiewoning en een woonhuis (en kochten het woonhuis). Mark was op elk moment heel goed bereikbaar; per mail, telefonisch en whatsapp. Hij neemt uitgebreid de tijd om al onze vragen te beantwoorden en zaken uit te zoeken die wij wilden weten. Wat we erg prettig vonden is dat Mark duidelijk kennis van zaken heeft, en daarnaast een hele informele omgangsvorm. Dat maakt dat we met veel plezier onze financieel en hypotheek geregeld hebben (wie had dat gedacht ;).

JvA

05-05-2020
Bij Mark een hypotheekaanvraag voor een recreatiewoning gedaan. Erg tevreden over de goede service, zijn betrokkenheid, snelle reactie via whatsapp. Kotrtom: top. Een hypotheekadviseur die met je meedenkt en zoekt naar oplossingen die leiden tot een goed eindresultaat. Thnx Mark!

Maaike

05-05-2020
Erg blij en tevreden over de goede,snelle en vriendelijke service van Mark. Het financieren van een recreatiewoning leek een stuk moeilijker dan wij dachten maar door Mark hadden we al snel het vertrouwen dat het goed zou komen. Goed bereikbaar zowel overdag als in de avond. Makkelijk te bereiken via telefoon en whats app (wat wij heel fijn vinden). Bij het ooit aanvragen van een nieuwe hypotheek zullen wij zeker weer Mark contacten! Bedankt!

Priscilla & Niek

26-04-2020
Wij zijn erg blij met Stephanie, ze heeft ons ontzettend goed en snel geholpen met onze eerste hypotheek. Fijne en heldere communicatie. Hartelijk dank hiervoor!