Reviews - Vallei & Heuvelrug Hypotheken
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

Onne

12-07-2024
Mark heeft ons ontzettend goed geholpen bij de aanvraag van onze hypotheek. Hij neemt echt de tijd om alles uit te leggen en de verschillende opties te bespreken. Hij denkt met je mee en weet het maximale eruit te halen. Ook was hij op elk moment bereikbaar voor vragen. Nogmaals bedankt Mark!

Eva W.

09-07-2024
Ongelofelijk goed geholpen! Binnen een dag een videocall gekregen om onze lastige situatie uit te leggen. Stephanie heeft het razend snel opgepakt en het is haar gelukt om onze hypotheek te verhogen. Andere instanties zeiden dat het niet kon! We zijn je super dankbaar!!

Huub

05-07-2024
Met Mark de totale casus goed doorgesproken. Hierna acteerde Mark zorgvuldig en adequaat gezien de korte doorlooptijd voor het realiseren van de hypotheek. En dat is allemaal gelukt voor de deadline. Chapeau en veel dank!

Onno

04-07-2024
De samenwerking en het resultaat met Stephanie was meer dan voortreffelijk. Ze was tijdens de gesprekken oprecht geïnteresseerd in mijn wensen en zocht en vond op creatieve en intelligente wijze de best passende oplossing. Gedurende het proces van aanvraag hypotheek tot de afsluiting werd ik voortdurend op de hoogte gehouden. Ik kan Stephanie van harte aanbevelen.

Ethan

04-07-2024
Net zoals bij de aankoop van mijn vorige woning hebben wij ons laten begeleiden door Mark. Vanaf het eerste gesprek duidelijke, fijne communicatie. Door de korte lijntjes en het stap voor stap uitleggen, vertrouwden wij het proces volledig! Aanrader!

Hobbe

03-07-2024
Geweldige service,Stephanie heeft werkelijk alles uit de kast gehaald dat ik mijn kavel kon kopen... Chapeau! Er is goed mee gedacht, en de communicatie liep soepel. Geen bla bla maar gewoon duidelijke taal. Nogmaals bedankt. .

Erica

30-06-2024
Stephanie heeft mij ontzettend goed geholpen met mijn hypotheekaanvraag. Ze denkt mee, neemt initiatief, geeft helder en duidelijk uitleg en heeft mij echt heel goed geholpen bij het kopen van mijn chalet. Ze is scherp, vriendelijk, goed benaderbaar en denkt heel goed mee! Ben haar heel dankbaar voor alles wat zij voor mij heeft gedaan.

HS

26-06-2024
Het hele proces goed begeleid door Mark, korte lijntjes in de communicatie is zeer prettig.

Joost

26-06-2024
Vanwege een winkel konden wij niet op het kantoor komen, geen probleem, Mark komt gewoon aan huis! Fijn gesprek, alle mogelijkheden besproken en zo tot een goede oplossing gekomen. Super bedankt!!

Anna

19-06-2024
Altijd een stap vooruit denken, snelle hypotheek dienstverlening, goede uitleg. Kortom, beter dan je zou mogen verwachten.

Nick

09-05-2024
Top geholpen door Mark. Denkt goed mee, goed bereikbaar en schakelt snel. Goede afdronk en blij om voor een 'lokale partij' gekozen te hebben.

Leonie

09-05-2024
Fantastisch geholpen door Stephanie. Alle afspraken werden nagekomen en er werd goed meegedacht over de mogelijkheden. Zeer aan te raden.

Petra

25-04-2024
Kennis van zaken, zeer goede communicatie, zit bovenop het proces en heel erg vriendelijk. We zouden zo terugkeren en haar aan iedereen aanbevelen.

S.Gh

16-04-2024
Heel vriendelijk, meedenkend, behulpzaam, samen werkend en begeleidend tot een goed resultaat. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Hartelijk dank voor jullie diensten.

Nikki Vermie

05-04-2024
Fijne samenwerking alles word duidelijk uitgelegd en neemt echt de tijd voor je. Je kan voor alles bellen en ze helpt je graag Voor mijn volgende huis zal ik zeker bij haar terug komen en ook zeker aanraden aan andere mensen.

Vivienne

29-03-2024
Mark heeft ons geholpen bij de hypotheekaanvraag van onze droomwoning. Dit is helemaal gelukt dankzij alle hulp en kennis van Mark. Hij stond ten alle tijden klaar met advies, was altijd positief en pro actief. Er kwam flink wat kijken bij onze aanvraag gezien we al een hypotheek hebben, we onze nieuwe woning wilden verbouwen en een van ons ondernemer is. Maar we gingen vol vertrouwen het proces in dankzij Mark. Hij legde ons (met veel geduld!) al onze opties aan ons uit en was super duidelijk in zijn communicatie zodat we precies wisten wat we konden verwachten. We zijn ook heel blij met zijn persoonlijke benadering (en de handige whats app groep) - een betere service hadden wij ons echt niet kunnen wensen. Wij bevelen Mark meer dan van harte aan! Wat een topper is dit! Ontzettend bedankt Mark voor al je inzet en werk de afgelopen maanden - we zijn zó ontzettend blij!!

Theo

15-03-2024
Perfect geholpen , super vriendelijk , een absolute aanrader

Ruan

15-03-2024
Mark van Leersum heeft ons uitstekend geholpen bij het afsluiten van onze hypotheek. Hij toonde ongeëvenaarde professionaliteit en expertise, begeleidde ons met geduld en transparantie, en zorgde voor de best mogelijke deal. Mark's toewijding en uitstekende service maken hem een aanrader voor iedereen die hypotheekadvies nodig heeft. Dankzij zijn hulp hebben we vol vertrouwen het hypotheekproces doorlopen en onze droom van een eigen huis verwezenlijkt. Bedankt, Mark, voor je geweldige service en toewijding!

Serge & Wendy

29-02-2024
Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van Mark van Leersum. In Jip en Janneke taal kon hij alles wat betrekking had tot onze hypotheek voor ons vertalen zodat wij exact wisten waar ons geld naartoe ging. Hij nam altijd ruim de tijd voor ons, geen vraag was hem teveel. Hij was ook echt oprecht geïnteresseerd in ons verhaal. Inmiddels geven we iedereen om ons heen het advies om naar Mark toe te gaan voor hypotheek of andere financiële vragen. Mark dank je wel voor alle hulp en hopelijk tot een volgende keer.

Sjaak

28-02-2024
Stephanie heeft ons goed geholpen, fijne contact momenten gehad, verstand van zaken, gaat tot het uiterste om ons te helpen, was geen makelijke opdracht. Dikke pluin.

Pieter

13-02-2024
Fijn contact, persoonlijk en betrokken. Mark weet waar hij over praat en doet alles voor zijn klant. Ik zal Mark ook zeker bij mijn relaties aanbevelen.

Marloes

09-02-2024
Fijn contact en een duidelijk advies. Ze kunnen snel schakelen bij spoed.

Rene P

07-02-2024
Ik ben hier echt super goed geholpen door Stephanie. Met iets wat voor mij een onmogelijke hypotheek leek, en gaandeweg ook steeds ingewikkelder werd. Maar voor mijn dochter en mijzelf toch echt heel belangrijk was en veel vanaf hing. Heeft Stephanie er alles aan gedaan om het voorelkaar te krijgen en met succes. Ik had geen betere kunnen wensen!! Voor iedereen een aanrader om hier je hypotheek te laten regelen. Ze werken er keihard voor zijn eerlijk en duidelijk kan niet beter.

Claudia

24-01-2024
Duidelijk en eerlijk advies. Zeer kundig en zeker aan te raden.

Rinske

23-01-2024
Wij zijn heel blij met het advies van Vallei en Heuvelrug bij de aankoop van ons huis. Mark is betrokken en sympathiek, met oog voor je persoonlijke omstandigheden. Al onze vragen werden duidelijk beantwoord en het hele proces werd duidelijk uitgelegd zodat we wisten wat we konden verwachten. Heel fijn!

Esther

22-12-2023
Mark heeft me heel snel en deskundig geholpen bij het verhogen van mijn hypotheek! Het contact verliep erg prettig. Mark dacht met mee, legde alles duidelijk uit en ik ben tijdens het hele proces bij elke stap op de hoogte gehouden. Heel fijn! Ik raad hen zeker aan!

Pim

19-12-2023
Mark is duidelijk in de uitleg over wat er geregeld moet worden om een overbruggingshypotheek en hypotheek aan te vragen. Welke informatie ik als klant moest aanleveren werd duidelijk uitgelegd. Mark is ook vriendelijk in omgang.

Maarten

12-12-2023
Mark begrijpt de wereld van hypotheken als geen ander. Hij neemt uitgebreid de tijd voor je, deelt alle ins en outs en geeft de (on)mogelijkheden duidelijk en prettig aan. Tevens geeft hij duidelijk aan hoe het proces loopt en wat je mag verwachten, dit voorkomt verrassingen. Mark, keep up the good work!

Voornaam

27-11-2023
Wij zijn nu voor de 2e keer zeer vakkundig geholpen door Mark met het regelen van een hypotheek. Mark is erg betrokken en ontzorgt je in de wereld van hypotheken. Geeft goed advies en kan duidelijk uitleggen wat alles inhoudt. Wij zouden iedereen aanraden hun hypotheek bij Mark af te sluiten.

Rick

12-11-2023
Tijdens het kennismakingsgesprek ervaarden we gelijk een fijn en welkom gevoel bij Vallei en Heuvelrug Hypotheken. Stefanie en het team hebben al onze zorgen uit handen genomen en hebben er voor gezorgd dat alles goed en duidelijk werd uitgelegd. We konden altijd bellen met vragen en werden goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. We hebben ons geen betere ervaring kunnen wensen tijdens het kopen van ons eerste huis en zullen iedereen Vallei en Heuvelrug Hypotheken van harte aanbevelen.

C.A.

12-11-2023
De hypotheekadviseur was betrokken, proactief en meedenkend.

Lisanne

11-11-2023
Iets wat eigenlijk onmogelijk leek, heeft Stephanie voor ons mogelijk gemaakt. Door haar inzet hebben wij nu ons tweede huisje.

LVS

24-10-2023
Wij zijn zeer kundig, menselijk en persoonlijk geholpen in het kopen van onze eerste woning. Het was een bijzonder traject met verschillende 'pakketen' om zo een eerste hypotheek mogelijk te maken voor ons als starters. Onder andere als zelfstandige en met een generatiehypotheek is het gelukt. Stephanie zocht elke keer opnieuw weer met ons mee in wat het meest passend zou zijn voor ons in onze situatie. Iemand die betrokken is; je regelmatig even opbelt tijdens dit spannende proces om te horen hoe het gaat. Die elke keer opnieuw schakelt, zoekt en oppakt wat nodig is. Een heus dossier is het geworden, waar ontzettend veel tijd en aandacht in is gaan zitten. Maar tijdens elke stap in dit spannende proces gaf Stephanie volle energie. Wij zijn dankbaar. En realiseren ons dat dit proces niet zomaar gelukt was bij iedere willekeurige hypotheker. Daarom zouden wij Stephanie, en daarmee de Vallei en Heuvelrug hypotheker zeer aanraden.

Dagmar

24-10-2023
We zijn ontzettend goed en kundig geholpen door Mark. Geweldig hoe hij met ons meedacht om onze droom te realiseren. Ook waarderen we het enorm dat we goed op de hoogte werden gehouden van het proces en alle stappen zo toegankelijk mogelijk werden gemaakt voor ons. Alles verliep zo voorspoedig, het ideale scenario werd werkelijkheid dankzij de inzet van Vallei en Heuvelrug Hypotheken. We raden hen graag aan!

Maikel

06-10-2023
We zijn zeer goed geholpen door Stephanie. Door een misser in het verleden, was het voor ons niet vanzelfsprekend om een hypotheek aan te vragen, maar met de hulp van Stephanie is dit ons wel gelukt. Hier zijn we haar nog steeds dankbaar voor en wonen we nu in ons droomhuis. Ze was altijd snel in haar reactie en zelfs in haar vakantie nam ze de tijd om een appje te beantwoorden. Kortom het zijn toppers!

A

04-10-2023
Was zelfs in de vakantie bereikbaar voor ons. Wel lastig om soms via app, dan mail en soms weer via bellen contact te hebben. Ook reageerde ze niet altijd op onze vragen. Uiteindelijk zijn we er heel tevreden mee!

J

26-09-2023
Een hele prettige en persoonlijke benadering. Stephanie neemt de tijd en kan goed omgaan met de emoties die kunnen spelen rondom het kopen van een huis. Een aanrader

Mark

12-09-2023
We zouden niemand kennen , die ons beter had kunnen helpen , dan Mark

Robert

07-09-2023
We zijn super goed geholpen. Fijne mensen en hele goede service!

Rianne Wernsen

22-08-2023
Bij het kopen van onze eerste woning zijn we ontzettend fijn geholpen door Mark. Voor ons was alles rondom hypotheken nieuw, maar Mark nam de tijd om dat allemaal uit te leggen en voorzag ons van goed advies. Tijdens het proces hield hij ons op constant op de hoogte van de stand van zaken. Ik zat bij het afsluiten van de hypotheek tussen twee banen in en vond het spannend of het allemaal wel goed zou komen binnen de gestelde tijd. Mark stelde ons constant gerust en gaf ons veel vertrouwen dat het goed zou komen. En dat kwam het ook, allemaal binnen de tijd. Wij waren super blij met de keuze voor Vallei en Heuvelrug hypotheken en zouden die dan ook zeker aanbevelen.

Kylian en Nina

28-06-2023
Fijne en vakkundige hypotheekadviseur. Stephanie van Vallei en Heuvelrughypotheken heeft ons goed geholpen met de aanvraag van onze hypotheek. Helaas door een storing in het syteem van de bank duurde het langer dan gemiddeld. Gelukkig had Stephanie goed contact met de geldverstrekker. Vallei en Heuvelrughypotheken zal ik dan ook zeker aanbevelen.

Henk Jan

06-06-2023
Wij hebben Mark geconsulteerd in verband met de aankoop van een nieuwe woning. Wat ons opviel: 1) De enorme flexibiliteit, we konden echt zeer snel een gesprek inplannen; 2)De helderheid van uitleg: er werd ook alle tijd genomen om de opties helder uit te leggen; 3)De vriendelijkheid en het respect waarmee we behandeld werden; 4) We volden dat we als potentiële klant echt centraal werden gezet: Ook al was de kans op het verkrijgen van een opdracht klein (want we wonen in een andere regio van het land), toch alle geduld en tijd gekregen om ons verder te helpen. Chapeau!

Fam. van Overloop

27-05-2023
Ontzettend fijn en goed geholpen door Mark. Wij hadden niet gedacht dat er voor ons al iets mogelijk was doordat 1 van ons nog niet zo lang ZZP'er is, maar het bleek wel het geval te zijn. Mark kijkt verder en zoekt naar een oplossing, waardoor wij toch een mooie stap konden gaan maken! Hij hield ons goed op de hoogte van het proces, waardoor alles soepel is verlopen! Zeker een aanrader!

Anzhelika

24-05-2023
It was great pleasure to work with Mark. He is very knowledgable and provided very clear guidance and practical advice during the whole process. I liked his hands-on approach.

Jelle

23-05-2023
Als zelfstandig ondernemer had ik niet gedacht een hypotheek te kunnen krijgen,maar Mark schetste al snel diverse scenario's. Hij schakelde snel met de accountant, de makelaar en de bank. En binnen no time waren we op de woningmarkt en zijn we geslaagd. Met Mark die continu aan het schakelen was. Hij kan enorm goed complexe zaken helder uitleggen. Fantastisch!

Jantine

09-05-2023
Vanaf het eerste gesprek gaf Mark ons vertrouwen door zijn Kennis en enthousiasme. Mark heeft kennis op het gebied van particulieren maar ook van startende ondernemers. Hij gaf ons tijdens het oriënterende gesprek gelijk een reëel en duidelijk beeld van onze capaciteit en de mogelijkheden om dit traject succesvol af te ronden. Hij doorziet bedrijfsmatige cijfers en kan deze snel analyseren en omzetten naar de benodigde informatie voor de belanghebbende partijen. Daarnaast is hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij de verschillende hypotheekverstrekkers waardoor hij een goed en passend aanbod kan bieden die vertrouwd voelt. Kortom zijn wij zeer tevreden over hoe Mark ons begeleid heeft tijdens het kopen van onze eerste woning!! Echt een aanrader voor starters en ondernemers. Nogmaals bedankt Mark voor al je enthousiasme, kennis, deskundig advies en uiteraard de tijd die je nam om ons op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

Jantine

09-05-2023
Vanaf het eerste gesprek gaf Mark ons vertrouwen door zijn Kennis en enthousiasme. Mark heeft kennis op het gebied van particulieren maar ook van startende ondernemers. Hij gaf ons tijdens het oriënterende gesprek gelijk een reëel en duidelijk beeld van onze capaciteit en de mogelijkheden om dit traject succesvol af te ronden. Hij doorziet bedrijfsmatige cijfers en kan deze snel analyseren en omzetten naar de benodigde informatie voor de belanghebbende partijen. Daarnaast is hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij de verschillende hypotheekverstrekkers waardoor hij een goed en passend aanbod kan bieden die vertrouwd voelt. Kortom zijn wij zeer tevreden over hoe Mark ons begeleid heeft tijdens het kopen van onze eerste woning!! Echt een aanrader voor starters en ondernemers. Nogmaals bedankt Mark voor al je enthousiasme, kennis, deskundig advies en uiteraard de tijd die je nam om ons op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

Fam van Maanen

06-04-2023
Uitermate professionele en vakkundige hypotheekadviseur! Wij zijn zeer tevreden over hoe Mark ons geholpen heeft met het kopen van ons eerste huis! Mark weet waar hij over praat en is van alle markten thuis (privé & zakelijk). Toen ik bij Mark aan tafel schoof voelde ik me wat onwetend (starter op de woningmarkt). Onze hypotheek aanvraag was gecompliceerd maar Mark pakte dit vol enthousiasme op. Mede door zijn transparante en deskundige advies, enthousiasme en positiviteit gaf hij ons direct vertrouwen! Er was veel ruimte voor persoonlijke aandacht, geen vraag was teveel voor Mark. Dankzij hem hebben wij een prachtige koopwoning kunnen kopen. Mark je bent een topper! Ik wens iedereen een adviseur als Mark toe! Bedankt @valleienheuvelrughypotheken!

Cornelis

06-04-2023
Het was voor ons op oudere leeftijd best wat om nog een huis te kopen. Gelukkig gaf Stephenie ons gelijk een heel goed gevoel. Zij was duidelijk met uitleg..en wij voelde ons op het gemak bij haar Prima gedaan!!!

Jordy

23-03-2023
Onze eerste woning als starter, wat een avontuur. Maar wat heeft Mark ons hierin fantastisch geholpen! Uitleg in begrijpelijke taal en altijd beschikbaar om je meest uiteenlopende vragen te beantwoorden. Zeker weten een aanrader als je op zoek bent naar een goede hypotheekadviseur!

Saskia

15-03-2023
Stephanie heeft ons weer super goed bijgestaan, wij zouden haar zeker aanbevelen en komen graag bij jullie terug als dat nodig is

Robin

12-03-2023
Stephanie heeft ons super geholpen met de verschillende financiele scenarios voor onze situatie en wens. Ze is super kundig en communiceert heel helder. Volgende keer komen wij zeker weer terug!

Johan en Karin

27-02-2023
Na een slechte ervaring bij onze vorige hypotheekadviseur zijn we op aanraden bij Mark terecht gekomen. Mark heeft ons in begrijpelijke taal alles goed uitgelegd en is gelijk ermee aan de slag gegaan. Je kan altijd met vragen terecht bij Mark. Hij geeft duidelijke uitleg. Het hele proces wordt je in meegenomen, je weet precies waar je bent, ieder stapje krijg je bericht wat er nu gaat gebeuren. Mark heeft ons enorm geholpen.

Wouter

22-02-2023
Het was een duidelijk overzicht wat de mogelijkheden waren

Erik de Boer

01-02-2023
We hebben Mark lastig gevallen met een moeilijke casus qua hypotheek en verbouwing (gezien onze situatie). Mark heeft deze uitdaging met beide handen aangepakt en dit professioneel benaderd. Daarbij heeft hij ons elke stap van het proces op de hoogte gehouden, en pro-actief geinformeerd over mogelijke risico's en verschillende scenario's. Korte communicatie lijnen en snel handelen hebben tot een positief resultaat geleid. Mark & Stephanie zijn aan te raden, en we komen een volgende keer graag bij ze terug!

Sar

30-01-2023
Stephanie keek verder dan vele andere adviseurs die we hebben gesproken, Stephanie is de reden dat wij een mooi huis hebben kunne kopen en we zijn haar erg dankbaar.

Lydia Visch-Tijssen

30-01-2023
Vriendelijk personeel en goede advies. Regelen heel veel voor je en nemen ook de tijd.Echt aan te bevelen voor als je een hypotheek zoekt. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen.

Rico

30-01-2023
Stephanie heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd. Ze heeft alles zeer snel geregeld. Het is zeker een aanrader om daar je hypotheek te regelen.

Marcel

12-01-2023
Wij zijn super goed en duidelijk geholpen. Als wij nog vragen hadden dan konden wij altijd bellen en kon het zo uitgelegd worden dat ik alles begreep. Wij raden Stephanie en Vallei en Heuvelrug zeker aan, aan onze vrienden en bekende!

Casper

12-01-2023
Super goed contact, fijn dat ook bij een kleine hypotheek er moeite word gedaan voor je. En bedankt voor de heerlijke fles wijn!

Sjoerd

11-01-2023
Stephanie heeft mij nu bij twee woning aankopen op hypotheek gebied geadviseerd. Dit heeft zij naar volle tevredenheid gedaan en ik kan zelfs stellen dag zonder haar advies mij dit niet gelukt was. Wat ik vooral erg prettig vind aan Vallei&Heuvelrug hypotheken is de bereikbaarheid, de ondelinge korte lijnen, bereidwilligheid en kunde ook bij niet standaard situaties en een uiteindelijk advies waarbij er heel goed rekening is gehouden met mijn persoonlijke wensen. Na andere ervaringen met financiële dienstverleners is Vallei&Heuvelrug hypotheken zeker het aanbevelen waard!

H & J

11-01-2023
Stephanie heeft iets "Rotterdams" over zich. De tijdsdruk was bij ons aanwezig maar ze zei "we gaan het gewoon redden". Ze deed dat op een professionele maar tevens prettige en gebruiksvriendelijke manier. Wij kunnen Stephanie zeker aanbevelen!

Pvs

02-01-2023
Super goed geholpen! Ik en mijn partner waren opzoek naar een hypotheek en kwamen bij Stephanie terecht! Doordat onze ontbindende voorwaarden ten einde liepen was er nog al wat tijds druk! Dit was geen probleem want binnen 24 uur was onze hypotheek rond! Super knap wat er gedaan is! Wij willen vallei heuvelrug heel erg bedanken voor de goede zorgen en snelle handelen! Groeten P&R

R & A

23-12-2022
Ontzettend goed geholpen met ons huisje, vanaf begin af aan zeer betrokken en persoonlijk. Legt het duidelijk uit en je weet goed waar je mee af bent. dankzij Stephanie is het gelukt om ons huis te kopen meer dan bedankt!

Linda Santhuizen

17-12-2022
Vriendelijk, oplossingsgericht en meelevend. Ze heeft een volle agenda, maar ondanks dat neemt ze bij contact echt de tijd voor je.

TB

07-12-2022
Zeer goed contact gehad met Mark, heeft alles perfect geregeld met minimale zorgen voor ons. Extra fijn dat hij ons erg vakkundig heeft kunnen helpen met een wat uitdagende situatie i.v.m. recentelijk gestart zzp-schap.

Anoniem

07-12-2022
Alles goed, naar behoren. Goed overleg. Duidelijk.

Fam. Stam

05-12-2022
We hebben het contact als zeer prettig ervaren. Ze heeft ons zeer goed advies gegeven.

Berry van Heerdt

05-12-2022
Een hele fijne samenwerking. Goed en duidelijk gecommuniceerd en duidelijk te merken dat ze hun best doen voor je!

Joris

15-11-2022
Stephanie heeft al onze vragen kunnen beantwoorden, nam hier ruim de tijd voor en heeft ons enorm goed geadviseerd.

Fred & Ronald

31-10-2022
Zeer deskundig advies gehad van Stephanie zeker een aanrader, als het nodig is komen wij er graag terug . Succes gewenst

Jorrit

25-10-2022
Perfecte begeleiding van Stephanie gehad gedurende het hele proces, zeker een aanrader! Mocht het ooit nog nodig zijn kom ik zeker terug.

Melissa

07-10-2022
Wij zijn voor de 2de keer goed geadviseerd en goed geholpen door Vallei & Heuvelrug Hypotheken. Denken goed mee in mogelijkheden en een goede communicatie. Wij zijn erg tevreden.

Bertus en Tanja

08-09-2022
Goed en eerlijke voorlichting, neemt de tijd voor je en komt ook met verbeterpunten, top geholpen!

Hubert

28-08-2022
The conversation with Mark was very pleasant, friendly and professional. He thought along to come up with the best solution for us and everything went smoothly. The mortgage was arranged very quickly. We will use Mark's services in the future too.

Tanya

07-08-2022
1. Precise to details. 2. Arrange mortgage in a short time. 3. Explain the process properly. 3. Helped with any related to the topic additional questions. 4. Fast reachable which is very important in time limited circumstances. 5. Always do more.

JET

26-07-2022
Stephanie heeft snel en adequaat gereageerd. Vriendelijk, betrokken en rekening houdend met jouw persoonlijke omstandigheden.

A Bloeme

25-07-2022
Stephanie is een prettig persoon om mee te communiceren. Ze heeft goed meegedacht met het verkrijgen van de hypotheek op basis van de cijfers van mijn eenmanszaak. Ze spreekt heldere taal en komt haar afspraken na. Ook de overige medewerkers van Vallei & Heuvelrug zijn zeer adequaat omgegaan met de communicatie rondom de hypotheekaanvraag. Kortom een prettig kantoor om zaken mee te doen.

Hogenaar

21-07-2022
Wij zijn vriendelijk ontvangen door Stephanie. Alles was duidelijk en overzichtelijk. Als wij hulp of vragen hadden, werden wij altijd goed verder geholpen. Wij raden het zeer zeker aan om je hypotheek af te sluiten bij vallei en heuvelrug.

Ronnie v essen

04-07-2022
We hebben een hele fijne gesprekken gehad met Mark..hij was duidelijk en helder ..en als we ergens mee zaten konden we altijd appen ,mailen of bellen ..raad iedereen aan om een hypotheek af te sluiten bij Mark v Leersum

M van der Wiel

22-06-2022
Alles keurig geregeld, fijn dat onze hypotheek is gelukt!

B&T uit Soest

04-04-2022
Locatie is gunstig en makkelijk bereikbaar. Goede service, vlot en duidelijk.

gerrit

09-03-2022
Af en toe duurde de feed back wat te lang. De advisering was uitstekend. het bleek weldra dat er een vakman tegenover mij stond

Dickie

08-03-2022
Goed geholpen alle tijd en vriendelijke, regeld alles is duidelijk met de uitleg

Bart

08-03-2022
Enorm fijn geholpen en goed bereikbaar. Heeft zijn kennis in orde en helpt je in jouw situatie. Een aanrader voor iedereen!

Liesbeth

03-03-2022
Stephanie heeft ons geweldig goed geholpen, ze nam bij het eerste gesprek meteen alle tijd voor ons en stelde scherpe vragen. In eerste instantie wilden we onze hypotheek overzetten maar door haar advies hebben we niet alleen lagere hypotheek lasten maar ook een bouwdepot waardoor we ons huis kunnen gaan verduurzamen (en mooier maken). Nogmaals dank Stephanie!

Lotte

03-03-2022
Laagdrempelig contact met Mark omtrent het afsluiten van de hypotheek. Mark is flexibel en denkt goed mee om aan onze wensen te voldoen. Ondanks de soms ingewikkelde stof zorgde Mark ervoor dat het begrijpelijk was en nam de tijd om het goed uit te leggen. Erg tevreden over de afspraken.

Debby de Kok

24-02-2022
Door goeie ervaring en verhalen van onze familie kwamen wij bij Stephanie en haar team terecht. Hun hebben ons uitstekend geholpen met de financiering van ons eerste koophuis. Een fijne samenwerking met goed en duidelijk overleg/advies. Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Super fijn. Wij raden vallei en heuvelrug hypotheken zeker aan!!

Heidi

20-02-2022
Wat een prettige samenwerking. Transparant, duidelijk en met goed gevolg dus effectief. Stephanie super bedankt voor je adviezen en inzet. Dank zij jou hebben we de komende 20 jaar weer een mooie rente via een betrouwbare partij. Merci

Maarten Heintz

18-02-2022
We hebben twee trajecten met Mark gehad, waarvan de eerste voor ons niet tot de aankoop van een huis leidde. Desondanks was Mark de tweede keer enthousiast om de draad weer met ons op te pakken. Zoals de meeste reviews aangeven is Mark flexibel en goed bereikbaar, waardoor zaken als afspraken maken voor b.v. gesprekken of even snel iets regelen via de app zeer makkelijk zijn. Mark heeft bovendien verstand van zaken en kan goed meedenken in het optimaliseren van de hypotheek. Hierdoor besparen wij over de jaren flink wat geld en hebben we een hypotheekaanbieder met de voorwaarden die bij ons passen. Ook was het fijn om alle overige aanpalende zaken met hem te bespreken, zoals verzekeringen. Tot slot gaat Mark serieus om met feedback en als er een aandachtspunt is wordt het snel opgepakt. Al met al een zeer goede ervaring.

Valery

17-02-2022
Mark heeft ons goed geadviseerd bij de aankoop van onze nieuwbouwwoning in Amersfoort. Hij deed zijn best om onze rente op het juiste moment vast te zetten. Hij was makkelijk bereikbaar en reageerde altijd snel. Een gezamenlijke appgroep maakte ons contact laagdrempelig. Wij zouden Mark zeker aanbevelen.

Frouke

15-02-2022
Mark heeft ons heel goed gelopen met het regelen van de meest gunstige hypotheek. Dit was zeker fijn omdat de financiën niet het makkelijkste plaatje was. Hij heeft goed geluisterd naar wat wij wilde en konden en heeft hier een goede hypotheek bij weten te vinden

Jelena

14-02-2022
I searched for a house for almost a year and went through 5 different advisers, and Mark made a difference for me by helping through the process and finalizing the deal. Besides knowing the field of mortgages and being able to explain different options well, I highly appreciated that Mark was always available on phone or WhatsApp and could provide proper support in sometimes unexpected situations. Mark is active and leads the case, and does not give up if things don't work as was expected. When new information appeared, Mark just re-checked the already prepared contract and found an option that was working better, without me asking for it. My experience with Mark is that I was well supported by reliable professional.

Yelka van de velde

14-02-2022
Wij hebben een hele moeilijke verkoop gehad het heeft 1,5 geduurd voordat de verkoper alles op orde had. Heel veel gesprekken gehad met Mark heel veel vragen en hij wist ons altijd te helpen mochten hem altijd bellen niks was hem te gek. Zal iedereen hem aanraden want deze man heeft echt geduld en werkt zeer naar behoren!

Loraine

08-02-2022
Via via kwam ik aan de naam van Stephanie, met de aanbeveling: serieus, kennis van zaken, vriendelijk…….en alhoewel mijn situatie niet heel erg ingewikkeld was, veranderde er in de loop van de tijd enkele zaken, waardoor de beoogde hypotheek herzien moest worden. Dat was geen probleem, Stephanie schakelde snel, geduldig en adequaat en ik kreeg over het algemeen snel antwoord. Ons contact verliep persoonlijk, ze slaagde er ook goed in zich in te leven en de mits en maars te begrijpen. Ik heb geen moment het idee gehad, dat ik “alleen gelaten” werd, en dat is voor mij, een financiële leek, heel erg fijn….

Peter jan

04-12-2021
Stephanie weet waarover ze praat, komt afspraken na (dit itt de bank waarmee ik in eerste instantie contact had). Echt een aanrader!

MW

15-11-2021
Heel fijn geholpen door Stephanie. Mijn situatie was niet heel ingewikkeld, maar toch fijn om te kunnen sparren met iemand die er echt verstand van heeft. Stephanie dacht goed mee en kwam met goed onderbouwd advies.

Shirley

06-11-2021
Wij zijn er goed en vriendelijk geholpen Het was een lang en spannend traject! Uiteindelijk onze recreatiewoning gekocht met behulp van Mark! Wij konden hem altijd berichten/bellen. Of het nou in de avond was of weekend. Met vragen of onrust in onze koppie’s konden we via whatsapp vooral bij Mark terrecht!! Super bedankt en zeker een aanrader!

P.R. Arendse

03-11-2021
Stephanie weet wat ze doet, denkt met de klant mee en onderbouwt haar advies. Wij zijn zeer blij dat we Stephanie hebben gevonden en voor al haar hulp!

Gert-Jan

02-11-2021
Doordat ik zelf de bomen niet meer door het hypotheekbos zag en graag mijn hypotheek wilde oversluiten heb ik contact opgenomen met Vallei & Heuvelrug hypotheken. Ben door Mark héél goed geholpen, duidelijke uitleg (ook voor een leek als ik) over de mogelijkheden en uiteindelijk heeft hij alle tijd genomen om er voor mij de beste lening voor een hypotheek uit te krijgen. Inmmiddels is alles afgerond en ben ik zéér tevreden!! Aanrader dus...

Madou

21-10-2021
Mark heeft ons perfect geholpen. Altijd bereikbaar en alles snel en top geregeld! Geen slecht woord over te zeggen.

AJH

20-10-2021
Mark van Leersum heeft snell en kwalitatief een zeer goed voorstel gemaakt, meedenkend om een optimaal resultaat te boeken zonder onnodige kosten te maken. Flexibel in bank keuze.

Sabrina

14-10-2021
Stephanie neemt echt de tijd voor je, ze geeft duidelijk advies. Na het gesprek een duidelijk overzicht gekregen van wat we afsluiten en wat onze maandkosten zouden gaan worden. Stephanie heeft voor ons gelijk alles nagekeken met als voordeel dat we nu nagenoeg hetzelfde betalen, meer aflossen en onze verbouwing kunnen laten uitvoeren. Na het gesprek was alles snel geregeld. Wij komen zeker terug, mochten we weer een keer advies nodig hebben.

Dennis

14-10-2021
Wij zijn zeer tevreden over hoe Stephanie ons heeft geholpen. Ze is vrijwel altijd bereikbaar en heeft altijd direct antwoord op onze vraag.

CM

13-10-2021
Mw. van Amerongen kan goed luisteren en meedenken. Vooral in onze situatie, waarin we tweemaal een heel proces hebben doorlopen vanwege een onvoorziene veranderde persoonlijke situatie, was ze zeer behulpzaam maar vooral ook een goede professional die met suggesties en voorstellen kwam die echt hebben geholpen. Tijdens dit wat taaie proces voor mij bleef ze zeer geduldig en heeft me telkens weer de zaken goed uitgelegd

N&C

01-10-2021
Mark heeft ons zeer goed geholpen bij het verkrijgen van onze hypotheek voor onze nieuwe woning. Het contact verliep snel en prettig, gemaakte afspraken kwam hij na en hij zocht bij ons echt naar de beste invulling van de hypotheek op basis van onze persoonlijke wensen. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar een prettige adviseur met kennis van zaken.

Steven en Willine

30-08-2021
Mark heeft ons zeer goed geholpen. Allereerst kregen wij goed uitleg en een duidelijke financieringsopzet. Daarna heeft hij ons ook erg goed geholpen om een hypotheek te krijgen en bij de aankoop van onze woning is alles ook zeer snel en goed geregeld. Wij zijn erg blij met deze hypotheek adviseur en we hebben er heel veel aan gehad!

Jaap

28-08-2021
Uitstekend geadviseerd door Mark inzake het oversluiten van een hypotheek. Hij schakelt vlot en is prettig in de omgang. Een aanrader voor een goed hypotheekadvies.

Rob & Jirka

27-08-2021
Perfectie bestaat niet, maar de begeleiding die Mark ons gegeven heeft bij de aankoop van onze recreatie woning (en nog) komt wel erg dicht in de buurt ! Zeer deskundige informatie verstrekking & erg betrokken service. TOP - bedankt Mark !

Daan

26-08-2021
Na een prettige kennismaking en oriëntatie met Mark het hele proces doorlopen van het bekijken wat de mogelijkheden waren voor een hypotheek tot het daadwerkelijk afsluiten van de hypotheek en de verzekeringen. In deze moeilijke tijd voor woningzoekenden heeft Mark onwijs goed geholpen en meegedacht. Hij reageert snel, zelfs buiten kantoortijden, wat erg fijn is wanneer je snel moet schakelen. Ook hielp Mark mee om 'out of the box' te denken waardoor we net op een manier konden bieden zodat we meer kans maakten. En dit is dus uiteindelijk gelukt. Ook met het afsluiten van de verzekeringen denkt Mark goed mee, helpt je om een eerlijk pakket op maat samen te stellen door naar ons persoonlijk te kijken.

BenR

24-08-2021
Naast een heel prettig contact viel vooral de kennis van de hypotheekwereld op. Mark nam ons op een heldere manier mee in de mogelijkheden. Voor ons maakte het zo makkelijk een keuze te maken. Ook de snelle behandeling was top!

Julian

24-08-2021
Mark was snel en helder in zijn communicatie. Steeds als ik vragen had dan reageerde hij snel, zelfs in de avond of het weekend. Het prettige vind ik dat dit alles per telefoon, mail of app kan. Eigenlijk altijd via de weg die voor mij prettig is. Verder merkte ik dat hij de weg binnen de hypotheken markt goed kent. En zeker bij de aanbieder waar mijn hypotheek uiteindelijk is gesloten. Ook in de periode na het afsluiten van de hypotheek heb ik nog meerdere malen contact gehad met Mark en ook daar werd ik nog steeds goed en snel geholpen!

Koen

24-08-2021
Mark heeft ons geweldig geholpen bij de koop van onze eerste woning. Altijd een snelle reactie en neemt de tijd voor je om alles goed uit te leggen. Voor ons was dit super !

F. Ploeg

24-08-2021
Van A tot Z heeft Mark ons perfect geholpen, laat duidelijk zien wat de mogelijkheden zijn, ook als ondernemer! Verder hebben wij in het traject geen moment hoeven wachten en speelde hij pro-actief in op de Hypotheek verstrekker. Ik kan Mark zeker aanbevelen betreft de Hypotheek maar verder ook een fijn en gezellig persoon om zaken mee te doen!

Dennis en Roos

23-08-2021
Wij zijn zeer tevreden over de manier hoe Stephanie ons heeft geholpen. Telefonisch zeer goed bereikbaar en op al onze vragen vrijwel direct en duidelijk antwoord.

Niels en Aniek

09-08-2021
Wij zijn door Mark fijn geholpen aan een hypotheek bij ons eerste koophuis. Voor ons nog onbekend terrein! Mark nam de tijd om alles duidelijk toe te lichten. We hebben het contact als zeer prettig ervaren!

Andre

23-06-2021
Mark heeft mijn vraagstelling mbt overwaarde snel en kundig opgepakt komt vertrouwd over . Mocht ik in de toekomst met vragen mbt hypotheek zitten zal ik zeker contact met hem opnemen . Mark nogmaals bedankt , (en je koffie was lekker ) Groet Andre

Andre

23-06-2021
Mark heeft mijn vraagstelling mbt overwaarde snel en kundig opgepakt komt vertrouwd over . Mocht ik in de toekomst met vragen mbt hypotheek zitten zal ik zeker contact met hem opnemen . Mark nogmaals bedankt , (en je koffie was lekker ) Groet Andre

harm en ina

02-06-2021
Mark heeft ons snel en adequaat aan een hypotheek geholpen die bij ons past. Hij maakte (voor ons) ingewikkelde begrippen duidelijk en had alle tijd. Hij kwam naar ons toen we zelf niet mobiel waren en reageerde snel op telefoontjes. We hebben het contact als zeer prettig ervaren.

Franc en Jantine

26-05-2021
Stephanie heeft ons enorm goed geholpen. Kwam met goede adviezen en kwam haar afspraken na.

Bas Heuvelink

26-02-2021
Mark heeft mij geholpen met een traject om de hypotheek over te zetten. Dit is helemaal volgens plan gelukt waar ik erg blij mee ben. Ik vond het fijn dat Mark duidelijk was in zijn communicatie en ik zo niet voor verrassingen kwam te staan. Omdat Mark ook erg proactief is en erg goed weet hoe alles in elkaar steekt, waren wij de bank steeds een stapje voor. Dit gaf mij erg veel vertrouwen. Bedankt Mark!

Marc

22-02-2021
Goedadvies, prettig contact en veel persoonlijke aandacht

Annelieke

18-02-2021
Na even zoeken bij Mark terecht gekomen, van Vallei en Heuvelrug hypotheken. Geen seconde spijt hiervan gehad! Voor ons een eerste koophuis, met de nodige onduidelijkheden en spanning. Door mark was alles duidelijk. Door de korte lijntjes, goede bereikbaarheid en kennis van de markt was onze financiering zo rond. Wij raden iedereen mark (en Stephanie ;)) aan!

Roxanne & Joey

18-02-2021
Stephanie is klantgericht, ze kent geen problemen & ziet alles als een uitdaging! Wij zijn meer dan tevreden over de manier waarop wij aan onze hypotheek geholpen zijn.

Anneke

17-02-2021
Alles werd perfect uitgezocht en goed beschikbaar voor vragen. Kan geen verbeterpunten bedenken

Anneke

17-02-2021
Alles werd perfect uitgezocht en goed beschikbaar voor vragen. Kan geen verbeterpunten bedenken

Danielle

17-02-2021
Stephanie heeft mij in een kort tijdsbestek heel snel kunnen helpen aan een nieuwe hypotheek voor mijn nieuwe huis, alles was perfect geregeld en er werd goed meegedacht, nogmaals dank voor dit maatwerk, echt top!!

Joop en Dieneke

11-02-2021
Een uiterst plezierig hypotheek-gesprek, met een duidelijke uitleg en afspraken, haar RaboBank-verleden is hierbij zeker een pré! Kortom: aan te bevelen!

Erik en Astrid

28-01-2021
Omzetten van hypotheek snel en soepel verlopen, financieel advies was helder en eerlijk. Kortom zeer tevreden.

Bernard en Brigitte

16-01-2021
Wat moeten we zeggen; alle lof voor Mark! Herfinanciering van onze woning is prima gelopen. Duidelijke communicatie, goede en snelle verkenning van de opties, en in de uitvoering weet hij het gewoon te regelen met alle partijen. Vallei en Heuvelrug Hypotheken is een zekere aanrader.

Ab en Erna

09-01-2021
Onze nieuwe hypotheek heeft Mark perfect behandeld. Zijn uitleg was duidelijk en vakbekwaam. De hypotheek was prima en snel geregeld. Mark was tijdens het traject steeds bereikbaar en hield het proces adequaat gaande. Wat wij als belangrijk extra argument mee willen geven om Mark aan te bevelen is dat hij bovendien belastingtechnisch meedenkt en prima oplossingen aandraagt.

Dennis Klein Wolterink

04-12-2020
Ik heb het hele traject zeer positief ervaren met Mark als hypotheekadviseur. Hij legde alles duidelijk uit, dacht goed mee en handelde pro-actief. Hierdoor lukte het in korte tijd een hypotheek rond te krijgen.

PCM

03-12-2020
Nieuwe hypotheek snel en goed geregeld door Vallei & Heuvelrug. Duidelijke communicatie en makkelijk bereikbaar bij vragen. Top

Lode

30-11-2020
Deskundig geholpen door Stefanie, heeft ons traject goed geadviseerd , snelle communicatie, komt afspraken nauwkeurig na. Wij hebben haar als zeer prettig ervaren en kunnen haar aanbevelen, vooral omdat de gesprekken persoonlijk thuis gevoerd zijn.

Sharon

24-11-2020
Goed contact gehad, het hele traject goed mee gedacht en alles snel geregeld.

C&D

17-11-2020
De gesprekken met Mark voelde heel vertrouwd aan! Ieder moment van de dag was hij ook bereid om vragen te beantwoorden voor de aankoop van ons eerste huis, geen vraag was te gek. Uitleg was ook in begrijpelijke taal zodat we goed wisten wat er werd bedoeld. Mark gaf eerlijk advies alleen was hier niet opdringerig mee, hij liet de volledige keuze bij ons. Nogmaals bedankt Mark voor de fantastische begeleiding!

Carola en Leo

12-11-2020
Mark heeft ons goed geadviseerd over de hypotheek voor ons tweede huis. Gezien onze bijzondere situatie was het even zoeken wat passend is. Mark ziet dit als een uitdaging en geen vraag is te gek. Tot slot legt hij alles in begrijpelijke taal uit.

Jorien en Paul

03-11-2020
Wij hebben de gesprekken met Mark als zeer prettig ervaren en hadden het gevoel dat we in goede handen waren! Mark dacht met ons mee en was altijd bereid opnieuw berekeningen te maken of zaken nogmaals uit te leggen. Hij geeft duidelijk alle opties aan en geeft hierin ook advies, wat heel fijn was. Bij het eerste kennismakingsgesprek gaf hij veel meer informatie over de mogelijkheden dan andere hypotheekadviseurs en nam in alle gesprekken echt de tijd. We zijn erg tevreden!

Timo

21-10-2020
Het gehele traject met Vallei & Heuvelrug Hypotheek verliep heel soepel. Vanaf het eerste oriënterende gesprek was het contact gelijk goed. Bij ons is Stephanie geweest, en dit verliep heel goed. Communicatie is goed en daadkrachtig, traject wordt goed in de gaten gehouden. In de beginfase heeft Stephanie veel tijd genomen om onze persoonlijke situatie door te nemen en de komende ontwikkelingen hierin, hierdoor krijg je niet alleen nu een goed advies, maar ook voor later. Verschillende scenario's hebben de revue gepasseerd, waarbij Stephanie alles goed op een rijtje wist te zetten voor ons. Zeer tevreden omtrent het hypotheekadvies van V&H.

BB

21-10-2020
Stephanie is deskundig, vriendelijk en enthousiast! De communicatie was snel en prettig!

Marieke

20-10-2020
Stephanie is zeer betrokken en deskundig en vriendelijk. Ze communiceert uitstekend en op een prettige manier.

Connie

06-10-2020
Mark heeft ons prima geholpen met de hypotheek en bouwdepot, meerdere keren vrijblijvend een eerste berekening gemaakt, omdat het vinden van een huis best even duurde. Ook toen het hypotheekaanbod uiteindelijk tijdens zijn vakantie kwam, heeft hij dat meteen doorgestuurd. Zeer tevreden.

Harold & Machteld

13-09-2020
Mark verdiept zich goed goed in wie je bent en wat je wilt. Gesprekken verlopen in een prettige sfeer. Mark legt alles goed uit en is goed bereikbaar voor aanvullende vragen. Proces van de offerteaanvraag werd goed voorbereid en verliep daardoor erg soepel. Valei & Heuvelrug hypotheken kunnen wij zeker aanbevelen.

Hans

31-08-2020
Mark heeft ons goed geïnformeerd over de juiste hypotheek passend in onze situatie. Duidelijke uitleg, alles snel en goed geregeld.

Mp verbeek

31-08-2020
Voor de aankoop van mijn eerste huis ben ik naar vallei en heuvelrug hypotheken gegaan. Ik ben daar zeer goed geholpen en kan het iedereen aanbevelen. Vriendelijke mensen die zeer kundig zijn in deze branche. Een aanrader!!

Justus

28-08-2020
Na enkele oriënterende gesprekken bij verschillende hypotheekadviseurs (o.a. Hypotheker en Rabobank), is onze keuze gevallen op de persoonlijke aanpak van Vallei en Heuvelrug hypotheken. Mark hielt ons goed op de hoogte van de hypotheekaanvraag en bij vragen was hij snel in zijn reacties. Misschien wel belangrijker, Mark heeft met ons meegedacht hoe wij onze financiering tot stand konden brengen (verhouding hypotheek, bouwdepot en schenking), zodat wij optimaal gebruik hebben kunnen maken van onze financiële mogelijkheden. Achteraf gezien is de keuze voor Vallei en Heuvelrug hypotheken de juiste gebleken.

Jeroen

28-08-2020
Gestart via Skype in verband met het corona virus, echter was het enthousiasme en de kundigheid van Stephanie ook via het scherm merkbaar. Een aantal duidelijke vragen om mijn wensen te inventariseren, adequaat reageren op mijn vragen. Hierdoor ook zeker het gevoel dat zij je adviseerd in plaats van een verkoop praatje om zo snel mogelijk een financiering te sluiten. Na een aantal digitale contact momenten was het mogelijk om in de afronde fase ook fysiek af te spreken en de laatste dingen door te nemen en last minuten nog een wijziging door te voeren. In dit gehele stuk van eerste contact tot het tekenen bij de notaris ontzorgt Stephanie je volledig en is ze vrijwel 24/7 bereikbaar voor je vragen. Kortom; ben je benieuwd wate de mogelijkheden zijn met je huidige hypotheek, Wil je een nieuwe woning kopen of ben je nieuwsgierig naar andere mogelijkheden? Niet twijfelen, gewoon bellen en je krijgt het beste!

Manon Buitenhoff ten Cate

27-08-2020
Stephanie heeft ons geholpen met het oversluiten van onze hypotheek. Ze legt het duidelijk uit en geeft goed advies! Dankzij Stephanie hebben we nu een betere hypotheek en besparen al gelijk ruim 200 euro per maand!

Merel en Paul

26-08-2020
Mark heeft ons geholpen met de hypotheek van onze eerste koopwoning. Hij geeft helder en kundig advies en was altijd goed bereikbaar voor vragen, zelfs in de avond uren! Dankzij Mark zijn inspanningen was het allemaal snel rond. Wij bevelen Mark van harte aan!

Thomas en Anke

25-08-2020
Na een vrijblijvend eerste gesprek om erachter te komen wat wij daadwerkelijk konden lenen, hebben wij een bod uitgebracht op een boerderijwoning. Vervolgens zijn we de procedure tot een hypotheekaanvraag gestart. Mark wist precies wat hij voor ons kon betekenen en hield ons goed op de hoogte van de actuele status. Mark is prettig in de omgang en is goed telefonisch bereikbaar. Mochten we ooit weer een hypotheek aan moeten vragen, dan zouden wij zeker terugkomen. Wij bevelen Mark dan ook aan iedereen aan.

Maikel en Jolina

16-08-2020
Mark heeft ons deskundig advies gegeven bij de koop van onze nieuwe woning. Na prettige gesprekken te hebben gehad, wist Mark wat hij voor ons kon betekenen. Hij hield ons goed op de hoogte van de status van de uiteindelijke aanvraag. Wij hebben alles als zeer prettig ervaren en raden iedereen Vallei en Heuvelrug Hypotheken aan!

Henri&Madou

10-08-2020
Wij zij via via in contact gekomen met Mark, Bij de kennismaking klikte het meteen! Goeie en duidelijke gesprekken gehad, Mark is dacht en nacht bereikbaar voor vragen etc. Waardoor er snel gehandeld kon worden. Super vriendelijke en persoonlijke service!

Jan

04-08-2020
Mark maakt een deskundige indruk en ik had snel het vertrouwen in zijn advies.

Wim & Angela

26-07-2020
We zijn met Stephanie in contact gekomen om een hypotheek af te sluiten voor een vakantie woning. Het gehele traject was helder en alles tot in de puntjes geregeld. Een zeer professionele en persoonlijke behandeling. We kunnen iedereen aanraden met Vallei en Heuvelrug hypotheken in zee te gaan. Bedankt.

Martine (59)

01-07-2020
Mark van Leersum heeft mij eind april 2020 geholpen met het verkrijgen van een hypotheek voor mijn nieuwe woning in Maarn. Eind juni 2020 was de overdracht bij de notaris en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zéér tevreden ben over de manier waarop het gehele financieringstraject is verlopen. Het contact met Mark van Leersum is zeer prettig, hij is gemakkelijk bereikbaar en licht duidelijk toe welke stappen gezet moeten worden. Omdat de aanvraag tijdens de corona-crisis afgehandeld moest worden is ieder contact op afstand geweest. In de avonduren hebben we de gegevens voor de aanvraag uitgewisseld en dat was best een intensief gesprek. Het vervolgtraject heeft Mark uitstekend “gemanaged”: hij is me steeds blijven informeren over het verloop van het traject waardoor ik steeds wist waar ik aan toe was. Ik zou hem zéér zéker aanbevelen als hypotheekadviseur!

Nancy

25-06-2020
Stephanie heeft ons super fijn geholpen met onze hypotheek te verlengen en over te sluiten. Goede hulp hierbij gehad, en een fijne uitleg over hoe alles te werk ging. Blij met deze oversluiting en de goede hulp. Een aanrader om daar je hypotheek te regelen.

Johan en Mariska

24-06-2020
Wij hebben de hele fijne samenwerking met Stephanie als heel prettig ervaren! De gesprekken waren duidelijk en gaven ons een goed beeld, ondanks dat het meeste plaats vond via skype vanwege Corona. wij zijn na ons eerste vrijblijvende hypotheekgesprek in een sneltreinvaart beland toen we al snel onze droomwoning vonden. Van begin tot eind zijn we door Stephanie op de hoogte gehouden, en door de goede en snelle service konden we zelfs eerder de koopakte bij de Notaris gaan tekenen! Helemaal tevreden dus!

M. Fokker

17-06-2020
Mark heeft ons geholpen bij het regelen van onze hypotheek voor ons eerste koophuis. Mark is vriendelijk en open, neemt ruim de tijd om bij vragen/onduidelijkheden, uitleg te geven. Zeer prettig dat er ook in de avonden afgesproken kon worden en dat hij eigenlijk altijd bereikbaar is, zowel via mail, app of telefonisch. Reactie is zeer vlot. Houd je op de hoogte van de voortgang van het proces, stelt je zo nodig gerust bij zorgen en heeft ervoor gezorgd dat alles ruim voor einddatum geregeld is.

Bert H

07-06-2020
Mark neemt de tijd om alles goed uit te leggen, al je vragen te beantwoorden. Je hebt nooit het gevoel dat je gebonden bent aan een 'klok'. Ook tussen de 'officiële gesprekken door is Mark altijd bereikbaar voor vragen en regelt hij de zaken goed. Onze hypotheek was in no time rond dankzij de voortvarende inspanningen van Mark!

Paul O

30-05-2020
We zijn heel goed geholpen met oversluiten van de hypotheek. Mark denkt met je mee, je ontvangt een duidelijk overzicht en een helder advies. Gemakkelijk te bereiken via Whatsapp en je vragen worden snel beantwoord. Ik zou voor een volgende hypotheek aanvraag weer naar Vallei en Heuvelrug hypotheken gaan.

Michel en Linda van den Broek

28-05-2020
Heel erg blij dat wij via Facebook een advertentie van vallei&heuvelrug hypotheken zagen. Een vrijblijvend gesprek aangevraagd en in gesprek gegaan met Mark. We waren meteen heel enthousiast. Heel helder en duidelijk gesprek. Hij heeft ons heel goed geholpen bij de koop uiteindelijk van ons nieuwbouwhuis. Altijd goed bereikbaar. Reageerd meteen op mail en whatsapp. Fijn en persoonlijk contact. Heeft goed met ons meegedacht. Dacht niet in problemen maar zocht en vond overal een oplossing voor. Als we ooit nog een nieuwe hypotheek nodig hebben zullen we zeker weer terug gaan naar Vallei&heuvelrug hypotheken

Ellie

23-05-2020
Wij kregen hypotheekadvies van Mark over een recreatiewoning en een woonhuis (en kochten het woonhuis). Mark was op elk moment heel goed bereikbaar; per mail, telefonisch en whatsapp. Hij neemt uitgebreid de tijd om al onze vragen te beantwoorden en zaken uit te zoeken die wij wilden weten. Wat we erg prettig vonden is dat Mark duidelijk kennis van zaken heeft, en daarnaast een hele informele omgangsvorm. Dat maakt dat we met veel plezier onze financieel en hypotheek geregeld hebben (wie had dat gedacht ;).

JvA

05-05-2020
Bij Mark een hypotheekaanvraag voor een recreatiewoning gedaan. Erg tevreden over de goede service, zijn betrokkenheid, snelle reactie via whatsapp. Kotrtom: top. Een hypotheekadviseur die met je meedenkt en zoekt naar oplossingen die leiden tot een goed eindresultaat. Thnx Mark!

Maaike

05-05-2020
Erg blij en tevreden over de goede,snelle en vriendelijke service van Mark. Het financieren van een recreatiewoning leek een stuk moeilijker dan wij dachten maar door Mark hadden we al snel het vertrouwen dat het goed zou komen. Goed bereikbaar zowel overdag als in de avond. Makkelijk te bereiken via telefoon en whats app (wat wij heel fijn vinden). Bij het ooit aanvragen van een nieuwe hypotheek zullen wij zeker weer Mark contacten! Bedankt!

Priscilla & Niek

26-04-2020
Wij zijn erg blij met Stephanie, ze heeft ons ontzettend goed en snel geholpen met onze eerste hypotheek. Fijne en heldere communicatie. Hartelijk dank hiervoor!