Vanaf nu je hypotheek aanvragen met NHG tot een koopsom van €405.000! - Vallei & Heuvelrug Hypotheken
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit
2 december 2022

Vanaf nu je hypotheek aanvragen met NHG tot een koopsom van €405.000!

Wat doet NHG?

NHG biedt een extra vangnet voor je hypotheek wanneer je deze door omstandigheden niet meer kunt betalen of als je bij de verkoop van de woning niet de gehele hypotheek kunt aflossen en je dus een restschuld overhoudt. NHG neemt een verkoopverlies voor zijn rekening.

Omdat jij de bank met NHG heel veel zekerheid kunt geven (zij weten immers dat de hypotheek ten aller tijden wordt afgelost) krijg jij een flinke korting op de hypotheekrente. Het voordeel voor jou is dus direct een lagere rente en lagere maandlasten.

De NHG grens is de laatste jaren steeds verhoogd, omdat de gemiddelde huizenprijs steeds hoger wordt. Wij kunnen nu al hypotheekaanvragen doen met NHG wanneer jij een woning koopt van maximaal € 405.000. De overdracht moet dan wel plaatsvinden in 2023.

Wat is het renteverschil met NHG?

Het renteverschil is ongeveer 0,5% ten opzichte van een hypotheek zonder NHG. Bij een hypotheek van € 405.000 is dit een rentevoordeel van € 170,00 per maand en ruim € 2.000 per jaar. Over 10 jaar is dit een verschil van ruim € 20.000.

Afspraak inplannen?

Ben jij benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis hypotheekgesprek in met één van onze adviseurs.