Goed hypotheekadvies, online of bij ons op kantoor
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

Hypotheekadvies op maat

Bij Vallei en Heuvelrug Hypotheken is het regelen en afsluiten van een hypotheek altijd een traject op maat. Wij begrijpen namelijk dat elke situatie, elke wens en ieder verhaal uniek is en dat dus ook elke hypotheek om een uniek proces vraagt. Daarom hebben wij niet alleen oog voor dat persoonlijke verhaal maar neemt jouw persoonlijke hypotheekadviseur ook de tijd om jou stap voor stap mee te nemen in de route richting de nieuwe gewenste situatie. Advies aanvragen

Door deze manier van werken weet jij gedurende het volledige proces altijd precies waar je aan toe bent en welke stappen er nog gezet zullen worden. Wij lopen al een tijdje mee in de wereld van hypotheken en weten uit die jarenlang opgebouwde ervaring dat een persoonlijk aanspreekpunt behalve voor overzicht, ook voor vertrouwen en rust zorgt. Wil jij advies over je bestaande of nieuwe hypotheek? Neem dan direct contact met ons op. Jouw persoonlijke adviseur bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden. 

Persoonlijk hypotheekadvies, online of bij ons op kantoor

Persoonlijk hypotheekadvies, online of bij ons op kantoor

Jouw persoonlijke hypotheekadviseur, Stephanie of Mark, komen uit de buurt en zijn altijd up-to-date als het gaat om wet- en regelgeving én actuele rentepercentages. Zo kunnen wij altijd de laagste rente, de beste voorwaarden en de hoogste service en kwaliteit garanderen. Uiteraard is jouw aanspreekpunt altijd bereikbaar voor vragen of meer informatie. Oók wanneer er in een later stadium, na het afsluiten, aanvullend advies nodig is bij eventuele veranderingen in jouw situatie.

Afspraak maken

Maximale hypotheek berekenenWat onze klanten van ons vinden

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een van de reviews!

Hypotheekverstrekkers

Hoe wij jou altijd de laagste rente en beste voorwaarden kunnen garanderen? Doordat wij het totaalaanbod van alle hypotheekverstrekkers monitoren, vergelijken en analyseren. Zo profiteer je van een hypotheekadvies dat naadloos aansluit bij jouw eisen, wensen en binnen de mogelijkheden van jouw specifieke situatie.

Wat is jouw situatie?

Voor starters hebben wij méér mogelijkheden. Benieuwd welke? Ga dan naar onze eerste woning hypotheek.
Eerste woning