Onafhankelijk hypotheekadvies op maat in Veenendaal
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

De onafhankelijke hypotheekadviseur van Veenendaal

Zoek je een goede hypotheekadviseur in Veenendaal, van wie je zeker weet dat hij of zij deskundig is en voor jou de beste hypotheek afsluit?

 

Ontdek wie wij zijn

 

Maak kennis met Mark van Leersum en Stephanie van Amerongen, de onafhankelijke hypotheekadviseurs van Vallei en Heuvelrug Hypotheken.
Maak dan kennis met Mark van Leersum en Stephanie van Amerongen, de onafhankelijke hypotheekadviseurs van Vallei en Heuvelrug Hypotheken. 

 

Het vinden van de juiste hypotheek is niet eenvoudig en er komt in korte tijd veel op je af. Wij hebben veel kennis en ervaring in de wereld van hypotheken en nemen jou zo stapsgewijs mee in alle mogelijkheden die we kunnen bieden. 

 

Onze kracht zit hem in ons volledig onafhankelijke hypotheekadvies in Veenendaal. Wij vergelijken alle grote banken en kleinere hypotheekaanbieders, waardoor we met zekerheid de beste hypotheek voor jou afsluiten of oversluiten. 

 

En bij de beste hypotheek kijken we niet alleen naar een lage rente, maar ook naar goede voorwaarden, want met goede voorwaarden kun je op de lange termijn ook besparen op je hypotheek. Denk bijvoorbeeld aan automatische rentedaling of de mogelijkheid tot 100% boetevrij af te lossen op de hypotheek. 

 

Zowel Mark als Stephanie hebben beiden een achtergrond bij de Rabobank. En daar waar de grotere banken steeds verder verdwijnen in Veenendaal, geloven wij bij Vallei en Heuvelrug Hypotheken in de kracht van een lokale onderneming met veel persoonlijke aandacht voor de klant.

 

Afspraken kunnen bij jou thuis, bij ons op kantoor of via een videoverbinding plaatsvinden. Een eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. 

 

We werken graag met een persoonlijke aanpak en zijn daarbij toch professioneel. Doe maar normaal, dat is al gek genoeg. Wij zijn persoonlijk bereikbaar, want je krijgt ons direct aan de telefoon als je een vraag hebt, en niet een assistente. 

 

Deze klanten bewijzen dat het aanvragen van een hypotheek via ons makkelijk gaat.

 

Bekijk onze klantreviews

Bekijk onze klantreviews

Super tevreden over Mark van Vallei & Heuvelrug hypotheken.
Is altijd te bereiken, geeft snel antwoord en heeft overal antwoord op.
Zeker een aanrader!!”

Bekijk onze reviews

Wij zorgen voor de beste hypotheek 

Met ons onafhankelijk hypotheekadvies in Veenendaal zorgen we niet alleen voor de beste hypotheek, maar zorgen we vaak ook voor meer mogelijkheden in complexe situaties. Met onze kennis van hypotheken en onze nauwe samenwerking met grote en kleine banken, weten we precies waar de mogelijkheden voor jou als klant liggen.

 

Door te kiezen voor onafhankelijk hypotheekadvies bij Vallei en Heuvelrug Hypotheken weet je zeker dat je de meest voordelige hypotheek afsluit en kies je voor veel persoonlijke aandacht met korte lijnen. Ook na het afsluiten van je hypotheek kun je op ons rekenen.

Wij hebben goede contacten met andere lokale bedrijven in Veenendaal. Denk aan makelaars, taxateurs en boekhouders. We hebben voor jou alles in huis om het aanvragen van een hypotheek zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij kunnen jou volledig ontzorgen tijdens het aanvragen van je hypotheek.  

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis eerste gesprek. Dit kan bij jou thuis in Veenendaal of bij ons op kantoor. ‘s Avonds is geen probleem. Ook een afspraak via videoverbinding is mogelijk indien gewenst.

Maak een afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies in Veenendaal

Hypotheekadvies op maat

Iedereen uit Veenendaal en omgeving kan bij ons terecht voor een persoonlijk hypotheekadvies, welke situatie ook bij je past:

  • Ik ben starter
  • Ik ben een doorstromer
  • Ik ben een gepensioneerde 
  • Ik ben ondernemer
  • Ik ben een oversluiter

Een eerste hypotheek voor starters

Ben je starter en heb je een huis gezien dat je graag (samen) wilt kopen? Dan breekt er een leuke en spannende tijd aan. Je wilt graag zeker weten dat je het huis kunt kopen. Voor starters zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden. Zo zijn er in meerdere plaatsen in de omgeving mogelijkheden voor het aanvragen van een starterslening. Ook voor de zogenoemde ‘duurhuurders’ zijn er tegenwoordig mogelijkheden of bijvoorbeeld een garantstelling van (één van) je ouders. Door met ons een persoonlijk hypotheekgesprek aan te gaan zijn er vaak meer mogelijkheden dan je online kunt berekenen. 

Advies voor doorstromers

Wil je een grotere tuin, heb je een prachtig huis in Veenendaal gezien of komt er gezinsuitbreiding? Welke reden je ook hebt om te verhuizen, dat heeft gevolgen voor je hypotheek. 

 

Als je een hypotheek wilt afsluiten voor een volgend huis, moet je met meer dingen rekening houden dan een starter. Kan ik mijn aflossingsvrije hypotheek of bankspaarhypotheek meenemen? Wat gebeurt er met mijn overwaarde? Hoe zit het met dubbele lasten, zolang ik mijn huidige woning nog niet verkocht heb? Dit zijn zomaar een aantal vraagstukken die bij een hypotheekadvies voor een doorstromer aan bod komen.  

 

Samen zoeken we antwoorden op zulke vragen. Op die manier helpen we je op weg en zorgen we ervoor dat je de beste hypotheek voor je nieuwe woning afsluit. 

Een hypotheek voor ouderen

Wij horen nog regelmatig dat ouderen denken dat zij geen hypotheek meer kunnen krijgen vanwege hun leeftijd. Deze gedachten nemen wij graag weg. Gepensioneerden hebben met hun AOW en pensioen juist een bestendig inkomen, waardoor het makkelijker is om een hypotheek aan te vragen. 

 

Komt u als gepensioneerde niet in aanmerking voor een reguliere hypotheek vanwege een te laag inkomen? Dan is de opeethypotheek (of verzilverhypotheek) wellicht een uitkomst. 

Is het oversluiten van je hypotheek interessant voor jou?

Wil je graag weten of het voor jou voordelig is om je hypotheek over te sluiten? Door de historisch lage rente kan het zeer interessant zijn om de hypotheek over te sluiten. 

 

Het doel van oversluiten is dat je maandlasten omlaag gaan en je opnieuw voor een (lange) termijn zekerheid krijgt over je maandlasten. Diverse klanten uit Veenendaal gingen je voor en hebben nu lagere maandlasten dankzij het oversluiten van de hypotheek! 

 

Tijdens een eerste vrijblijvende afspraak in Veenendaal, bij ons of online brengen we in kaart of oversluiten jou voordelen oplevert. Daarbij houden we ook rekening met de oversluitkosten, zoals de boeterente. Klanten schrikken soms van een hoge boeterente, maar desondanks kan het zeer voordelig zijn om toch die stap te maken.

 

De boeterente is namelijk goedkoper dan het laten doorlopen van je huidige hypotheek. Daarnaast is de boeterente ook nog eens fiscaal aftrekbaar, waardoor je deze kosten nog sneller hebt terugverdiend. 

 

De rente zien wij op dit moment langzaam stijgen, dus mocht je overwegen om over te sluiten, dan is wellicht nu het moment. Onze deskundige hypotheekadviseurs uit plaatsnaam staan graag voor je klaar voor het geven van een onafhankelijk hypotheekadvies! 

 

 

Contact

Vraag een gratis berekening aan

Plan bij ons een gratis, vrijblijvende kennismaking in bij jou thuis in Veenendaal of bij ons op kantoor. Ten tijde van de coronacrisis kunnen wij de afspraak ook via een videoverbinding doen, zodat je nog steeds kunt meekijken in ons adviesprogramma.