Onafhankelijk hypotheekadvies op maat in Renswoude
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

Hypotheekadvies Renswoude

Zoek je een goede hypotheekadviseur in Renswoude, van wie je zeker weet dat hij of zij deskundig is en voor jou de beste hypotheek afsluit?

 

Maak dan kennis met Mark van Leersum en Stephanie van Amerongen, de onafhankelijke hypotheekadviseurs van Vallei en Heuvelrug Hypotheken. 

 

Het vinden van de juiste hypotheek is niet eenvoudig en er komt in korte tijd veel op je af. Wij hebben veel kennis en ervaring in de wereld van hypotheken en nemen jou zo stapsgewijs mee in alle mogelijkheden die we kunnen bieden. 

 

Onze kracht zit hem in ons volledig onafhankelijke hypotheekadvies in Renswoude. Wij vergelijken alle grote banken en kleinere hypotheekaanbieders, waardoor we met zekerheid de beste hypotheek voor jou afsluiten of oversluiten. 

 

En bij de beste hypotheek kijken we niet alleen naar een lage rente, maar ook naar goede voorwaarden, want met goede voorwaarden kun je op de lange termijn ook besparen op je hypotheek. Denk bijvoorbeeld aan automatische rentedaling of de mogelijkheid tot 100% boetevrij af te lossen op de hypotheek. 

 

Zowel Mark als Stephanie hebben beiden een achtergrond bij de Rabobank. En daar waar de grotere banken steeds verder verdwijnen in Renswoude, geloven wij bij Vallei en Heuvelrug Hypotheken in de kracht van een lokale onderneming met veel persoonlijke aandacht voor de klant.

 

Afspraken kunnen bij jou thuis, bij ons op kantoor of via een videoverbinding plaatsvinden. Een eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. 

 

We werken graag met een persoonlijke aanpak en zijn daarbij toch professioneel. We komen tijdens onze hypotheekgesprekken liever casual gekleed dan in pak. En wij zijn persoonlijk bereikbaar, want je krijgt ons aan de telefoon als je een vraag hebt, en niet een assistente. 

 

Deze klanten bewijzen dat het aanvragen van een hypotheek via ons heel makkelijk gaat.

 

Bekijk onze klantreviews

Bekijk onze klantreviews

Super tevreden over Mark van Vallei & Heuvelrug hypotheken.
Is altijd te bereiken, geeft snel antwoord en heeft overal antwoord op.
Zeker een aanrader!!”

Bekijk onze reviews

Wij zorgen voor de beste hypotheek 

Met ons onafhankelijk hypotheekadvies zorgen we niet alleen voor de beste hypotheek, maar zorgen we vaak ook voor meer mogelijkheden in complexe situaties. Met onze kennis van hypotheken en onze nauwe samenwerking met grote en kleine banken, weten we precies waar de mogelijkheden voor jou als klant liggen.

 

Door te kiezen voor onafhankelijk hypotheekadvies bij Vallei en Heuvelrug Hypotheken weet je zeker dat je de meest voordelige hypotheek afsluit en kies je voor veel persoonlijke aandacht met korte lijnen. Ook na het afsluiten van je hypotheek kun je op ons rekenen.

Wij hebben goede contacten met andere lokale bedrijven in Renswoude . Denk aan makelaars, taxateurs en boekhouders. We hebben voor jou alles in huis om het aanvragen van een hypotheek zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij kunnen jou volledig ontzorgen tijdens het aanvragen van je hypotheek.  

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis eerste gesprek. Dit kan bij jou thuis in Renswoude of bij ons op kantoor. ‘s Avonds is geen probleem. Ook een afspraak via videoverbinding is mogelijk als je dat liever hebt.

Maak een afspraak

Onafhankelijk advies in Renswoude

Iedereen kan bij ons terecht voor een persoonlijk hypotheekadvies in Renswoude, welke situatie ook bij je past:

  • Ik ben starter
  • Ik ben een doorstromer
  • Ik ben een gepensioneerde 
  • Ik ben ondernemer
  • Ik ben een oversluiter

Advies voor starters bij het afsluiten van je eerste hypotheek

 

 

Door gebruik te maken van onze kennis van hypotheken is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Zo zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden voor starters die hun eerste woning kopen. 

 

Een eerste woning kopen is nieuw, spannend, maar ook erg leuk. Met zekerheid over de hypotheek kun je het leuk houden. Kunnen we wel genoeg lenen? Ik heb nog geen vast contract, maar een jaarcontract, wat nu? Heb ik een starterslening nodig? En wat als mijn ouders willen bijspringen, hoe regelen we dat dan? 

 

Online kun je uitrekenen hoeveel je ongeveer kunt lenen. Maar 9 van de 10 keer is er meer mogelijk dan die berekening vertelt. 

 

Ben je doorstromer?

Je gaat verhuizen naar Renswoude, dan ben je een doorstromer. Een kleine, een praktischere tuin of gewoon een mooie woning. Wat is jouw reden om te verhuizen?

 

Je hebt al een hypotheek en die moet overgezet worden. Er moet meer geregeld worden dan je eerste hypotheek. Ga je je hypotheek meenemen en hoe zit het met overwaarde? En dubbele lasten: hoe werkt dat? Er komen veel extra vragen op je af naast de hoogte van je hypotheek en het maximale bedrag. 

 

Je hebt het al druk genoeg met verhuizen, dus zorgen wij voor de hypotheek die je nodig hebt. We regelen dan alles voor je! 

 

De juiste ouderenhypotheek 

Ook als u met pensioen bent, kunt u een hypotheek nodig hebben. Een nieuwe of andere mooie woning waar u minder onderhoud aan heeft, een prachtige ouderenwoning… U wilt klaar zijn voor de toekomst. 

 

Als gepensioneerde heeft u een vast en bestendig inkomen, waardoor u eenvoudiger dan starters of doorstromers een hypotheek kunt krijgen.

 

Er zitten wel bepaalde voorwaarden aan vast en banken stellen wel strenge eisen. Komt u niet in aanmerking voor een gewone hypotheek vanwege uw inkomen? Dan is de opeethypotheek een tweede optie.  

 

We nemen u mee en ontdekken samen de beste ouderenhypotheek die bij u past. 

 

Hypotheekadvies voor ondernemers uit Renswoude

Ook ondernemers kunnen tegenwoordig vaak de hypotheek krijgen die ze nodig hebben. Dat kan al vanaf het moment dat je een jaar ZZP’er bent. 


Maar de bank vraagt wel om veel documenten en ander regelwerk. We hebben veel ervaring met het aanvragen van ondernemershypotheken.

 

Dat komt omdat we zelf jouw ondernemersinkomen vast kunnen stellen. Dat scheelt veel geld en tijd en weet je al snel wat de mogelijkheden voor je zijn. 

Is het oversluiten van je hypotheek interessant voor jou?

Wil je graag weten of het voor jou voordelig is om je hypotheek over te sluiten? Door de historisch lage rente kan het zeer interessant zijn om de hypotheek over te sluiten. 

 

Het doel van oversluiten is dat je maandlasten omlaag gaan en je opnieuw voor een (lange) termijn zekerheid krijgt over je maandlasten. Diverse klanten uit Renswoude gingen je voor en hebben nu lagere maandlasten dankzij het oversluiten van de hypotheek! 

 

Tijdens een eerste vrijblijvende afspraak brengen we in kaart of oversluiten interessant is. Daarbij houden we ook rekening met de oversluitkosten, zoals de boeterente. Klanten schrikken soms van een hoge boeterente, maar desondanks kan het zeer voordelig zijn om toch die stap te maken.

 

De boeterente is namelijk goedkoper dan het laten doorlopen van je huidige hypotheek. Daarnaast is de boeterente ook nog eens fiscaal aftrekbaar, waardoor je deze kosten nog sneller hebt terugverdiend. 

 

De rente zien wij op dit moment langzaam stijgen, dus mocht je overwegen om over te sluiten, dan is wellicht nu het moment. Onze deskundige hypotheekadviseurs uit Renswoude staan graag voor je klaar voor het geven van een onafhankelijk hypotheekadvies!

Contact

Vraag een gratis berekening aan

Plan bij ons een gratis, vrijblijvende kennismaking in bij jou thuis in Renswoude of bij ons op kantoor. Ten tijde van de coronacrisis kunnen wij de afspraak ook via een videoverbinding doen, zodat je nog steeds kunt meekijken in ons adviesprogramma.