Scheiden en hypotheek: wat doen wij om dat soepel voor je te regelen?
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

Financieel advies Oeverbos

Wil jij royaal wonen in het prachtige nieuwbouwplan Oeverbos? Wij adviseren je graag over de financiële kant van de aankoop van de nieuwbouwwoning. Plan bij ons geheel vrijblijvend een hypotheekgesprek in op ons kantoor in Leusden of Maarsbergen. Na afloop van het gesprek ontvang je van ons de financiële check. Met deze financiële check kan jij je inschrijven en vergroot jij je kansen om ingeloot te worden.

Financiële check aanvragen

Ervaren hypotheekadviseurs voor nieuwbouw

Eén van onze adviseurs gaat graag samen met jou kijken naar de financiële mogelijkheden voor het aankopen van de nieuwbouwwoning in het Oeverbos. Onze adviseurs hebben veel verstand van nieuwbouwhypotheken. In het eerste gesprek laten wij jou zien wat je maximale hypotheek is, welke kosten je maakt en wat je maandelijkse lasten worden. Ook laten we je zien of je eigen geld nodig hebt en hoeveel. Wij bieden meer dan 35 verschillende hypotheekverstrekkers aan en kunnen jou een nieuwbouwkorting geven op je hypotheekrente.

Afspraak inplannen

Wat onze klanten van ons vinden

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een van de reviews!

Persoonlijk hypotheekadvies

Jouw persoonlijke hypotheekadviseur is lokaal hier  in de regio. Wij hebben een kantoor in Leusden en in Maarsbergen. Wij houden van korte lijnen en persoonlijk contact. Wij werken altijd up-to-date als het gaat om wet- en regelgeving én actuele rentepercentages. Zo kunnen wij altijd de laagste rente, de beste voorwaarden en de hoogste service en kwaliteit garanderen. Kom je bij ons op de koffie?

Afspraak inplannen

Wij vergelijken alle banken op rente en voorwaarden