Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

Verduurzamen met een bouwdepot

De volledige verduurzaming van de woning kan betaald worden met een bouwdepot. Door te verduurzamen kan je flink besparen op je gas- en energierekening. Denk aan het plaatsen van een warmtepomp, isolatie, zonnepanelen, noem maar op. Advies aanvragen

 

Bekijk onderstaande video waarin we jou alles vertellen over het verduurzamingsdepot!

De besparing die je realiseert door te verduurzamen is veel groter dan de extra hypotheeklast. Daarnaast is de rente over de extra hypotheek fiscaal aftrekbaar. Dit betekent dat de Belastingdienst iedere maand een deel van de betaalde rente weer terug stort. Door te verduurzamen help je niet alleen mee aan een beter klimaat, maar creëer je ook meerwaarde voor de woning en gaan je maandelijkse lasten flink omlaag. Kortom, alleen maar voordelen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Vrijblijvend gesprek bouwdepot aanvragen

Contact

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een van de reviews!

Persoonlijk hypotheekadvies, online of bij ons op kantoor

Persoonlijk hypotheekadvies, online of bij ons op kantoor

Jouw persoonlijke hypotheekadviseur, Stephanie of Mark, komen uit de buurt en zijn altijd up-to-date als het gaat om wet- en regelgeving én actuele rentepercentages. Zo kunnen wij altijd de laagste rente, de beste voorwaarden en de hoogste service en kwaliteit garanderen. Uiteraard is jouw aanspreekpunt altijd bereikbaar voor vragen of meer informatie. Oók wanneer er in een later stadium, na het afsluiten, aanvullend advies nodig is bij eventuele veranderingen in jouw situatie.

Afspraak maken

Maximale hypotheek berekenenHypotheekverstrekkers

Hoe wij jou altijd de laagste rente en beste voorwaarden kunnen garanderen? Doordat wij het totaalaanbod van alle hypotheekverstrekkers monitoren, vergelijken en analyseren. Zo profiteer je van een hypotheekadvies dat naadloos aansluit bij jouw eisen, wensen en binnen de mogelijkheden van jouw specifieke situatie.