U sluit de juiste ouderenhypotheek af met onze adviseurs
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

Ouderen en een hypotheek

Veel ouderen die wij spreken zijn nog steeds in de veronderstelling dat ze geen hypotheek meer kunnen krijgen, omdat ze denken dat ze daarvoor te oud zijn. Maar dat is niet het geval. Een hypotheek is namelijk niet leeftijdsafhankelijk. 

 

U bent met pensioen, maar kunt vaak toch een hypotheek krijgen.

 

Bij het beoordelen van een hypotheekaanvraag kijken we naar inkomen en zekerheid (de waarde van uw woning). Denk aan uw AOW of het pensioen dat u bij uw voormalig werkgevers heeft opgebouwd. Het pensioeninkomen speelt een rol vanaf het moment dat u binnen de tien jaar de pensioengerechtigde leeftijd bereikt heeft. 

 

Als gepensioneerde heeft u juist een bestendig inkomen, waardoor u makkelijker een hypotheek kunt krijgen.

 

Ontdek uw mogelijkheden

Bekijk onze klantreviews

Bekijk onze klantreviews

Super tevreden over Mark van Vallei & Heuvelrug hypotheken.
Is altijd te bereiken, geeft snel antwoord en heeft overal antwoord op.
Zeker een aanrader!!”

Bekijk onze klankreviews

Heeft u hier vragen over of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Waarom ouderen een hypotheek aanvragen

Een aantal belangrijke redenen op een rij:

  1. U wilt kleiner wonen, want de woning en/of de tuin is te groot geworden en het onderhoud wordt te veel. 
  2. U wilt lagere maandlasten en daarom kijken of u de hypotheek kunt oversluiten naar een andere bank met een lagere rente en betere voorwaarden. 
  3. U wilt uw overwaarde benutten door een extra hypotheek te nemen op uw woonhuis. Van dit geld kunt u bijvoorbeeld de woning verbouwen/aanpassen of een tuinman inhuren die de tuin voor u gaat onderhouden.  

 Heeft u een te laag pensioeninkomen voor een reguliere hypotheek? Bekijk dan de mogelijkheden voor een opeethypotheek/verzilver hypotheek.  

 

Wilt u graag meer weten? Vraag dan vrijblijvend een hypotheekgesprek aan. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek, wat volledig gratis is, bespreken we uw wensen en mogelijkheden. Na dit gesprek heeft u helder wat uw hypotheekmogelijkheden zijn.  

 

Dit gesprek voeren we bij ons op kantoor of bij u thuis. Daarnaast bieden we in deze tijd van het coronavirus de mogelijkheid om telefonisch of via een videoverbinding een afspraak te maken, zodat u veilig thuis kunt blijven. 

Uw hypotheek oversluiten

Uw hypotheek oversluiten

Wilt u uw maandlasten verlagen en heeft u gehoord over de voordelen van uw hypotheek oversluiten? De rente is op dit moment historisch laag. Hierdoor kunt u waarschijnlijk besparen op uw hypotheek. 

Wilt u daar meer over weten of laten berekenen of oversluiten u geld oplevert?

 

Sluit de juiste hypotheek af met onze adviseurs

Mark en Stephanie zijn de hypotheekadviseurs van Vallei en Heuvelrug Hypotheken. Ze denken met u mee, ook richting de toekomst. Want hoe zit het als u kleiner gaat wonen, wat gebeurt er met uw overwaarde en hoe zit het als u overlijdt? Met onze objectieve blik en ons onafhankelijk hypotheekadvies weet u zeker dat u de beste hypotheek afsluit. 

Meerdere klanten gingen u voor en delen graag hun positieve ervaringen.

 

Contact

In een eerste en gratis hypotheekgesprek geven we jou inzicht in de totale oversluitkosten en de terugverdientijd. Zo weet jij direct of oversluiten interessant is en wat het jou precies oplevert.