Hoe kunnen wij u helpen als u de opeethypotheek overweegt?
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

De opeethypotheek is een uitkomst voor gepensioneerden  

Kunt u als gepensioneerde geen reguliere hypotheek krijgen? De opeethypotheek, ook wel verzilver hypotheek genoemd, biedt u dan mogelijk een uitkomst. 

 

In tegenstelling tot een gewone hypotheek wordt bij de opeethypotheek alleen gekeken naar de overwaarde van uw woning. Uw pensioeninkomen speelt hierbij geen rol. 

 

Het grote voordeel van een opeethypotheek is dat uw maandlasten niet stijgen. De maandelijkse rente wordt namelijk betaald uit de overwaarde van uw woning. 

 

Voor wie is een opeethypotheek interessant?

 

Een opeethypotheek is interessant voor ouderen met een laag pensioeninkomen. U kunt de opeethypotheek gebruiken als aanvulling op uw AOW en pensioen.

 

U kunt dit geld ook gebruiken om in uw woning te blijven, u kunt uw (klein)kinderen geld schenken, u koopt er een auto voor of doet er een andere grote uitgave mee.

 

Bij een opeethypotheek heeft u de keuze uit een maandelijkse uitkering of om het bedrag in een keer te laten verzilveren. 

 

 

Bekijk onze klantreviews

Bekijk onze klantreviews

Super tevreden over Mark van Vallei & Heuvelrug hypotheken.
Is altijd te bereiken, geeft snel antwoord en heeft overal antwoord op.
Zeker een aanrader!!”

Bekijk onze klankreviews

Onze adviseurs Mark en Stephanie hebben veel ervaring met de opeethypotheek en tevens verzilver hypotheek. Ze zijn daarom de geschikte adviseurs om u hierin te helpen en te adviseren.  

 

Hoe kunnen wij u helpen als u de opeethypotheek overweegt? 

Er zijn maar een aantal banken die deze opeethypotheek aanbieden. Dat komt doordat het een complexe hypotheekvorm is. Daarom is het belangrijk dat er iemand kritisch en deskundig met u meekijkt op het moment dat u een opeethypotheek overweegt. 

 

Het gaat bij deze hypotheekvorm niet zozeer om de hoogte van de rente, maar juist om dat u goede voorwaarden kunt afsluiten.    

 

Heeft u mogelijk interesse in de opeethypotheek? Dan gaan we eerst samen in een vrijblijvend hypotheekgesprek uw volledige situatie in kaart brengen. We beoordelen dan wat een gepaste opeethypotheek is die naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. 

 

Op basis van uw wensen, behoeften en de overwaarde van uw woning, bepalen we samen de hoogte van de (maandelijkse) opname, het limiet en de looptijd van de opeethypotheek. Zo weet u precies waar u aan toe bent, nu en in de toekomst. 

 

Onze adviseurs Mark en Stephanie hebben veel ervaring met de opeethypotheek. Ze zijn daarom de geschikte adviseurs om u hierin te helpen en te adviseren.  

 

Het eerste gesprek is gratis. Dit kan bij u aan tafel, bij ons op kantoor, maar ook via een videoverbinding, zodat u uw huis niet uit hoeft. Dan bespreken we uw wensen en beantwoorden wij uw vragen en doen wij u vervolgens een hypotheekvoorstel. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

 

We maken graag persoonlijk kennis met u. U kunt vrijblijvend een afspraak maken, dus zonder dat u ergens aan vastzit.

 

Maak eenvoudig een afspraak

We zorgen dat u geen risico’s loopt met een opeethypotheek

We zorgen dat u geen risico’s loopt met een opeethypotheek

We kijken daarnaast naar het risico van de hypotheek: de rente kan stijgen of uw woning kan minder waard worden. Daardoor is het opnamelimiet van de hypotheek sneller bereikt. Als dat het geval is, dan kan de bank u verplichten uw woning te verkopen. Dat willen we natuurlijk voorkomen.

 

Waarom weten wij bijna zeker dat oversluiten geld oplevert? 

Daarom maken we samen met u een plan om ervoor te zorgen dat u geen restschuld heeft als u de woning in de toekomst gaat verkopen. U wilt immers voorkomen dat u de woning voor een lager bedrag verkoopt dan uw hypotheekschuld. En we denken er liever niet over na, maar zo voorkomen we ook dat uw nabestaanden met een restschuld te maken krijgen als u of uw partner overlijdt. 

 

Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren als u een opeethypotheek overweegt. U maakt met ons de juiste keuze, omdat we alle mogelijkheden goed vergelijken en afwegen. 

 

Meerdere klanten gingen u voor en vertellen u graag over hun positieve ervaringen met onze hypotheekadviseurs.

 

Bekijk hun reviews

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?