Ontdek of oversluiten van je hypotheek je maandlasten verlaagd
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

Ben je op zoek naar een goede onafhankelijke hypotheekadviseur?

Een onafhankelijke hypotheekadviseur zorgt ervoor dat jij de beste hypotheek afsluit of oversluit. Maar een goede hypotheekadviseur gaat verder, want het is logisch dat je als klant alle hypotheken en hypotheekverstrekkers wilt vergelijken. Dat doen we tijdens de hypotheekgesprekken ook. We nemen je huidige financiële situatie mee, ontdekken zo de mogelijkheden en zorgen daardoor voor de beste hypotheek.

 

Maar we gaan een stapje verder. We denken verder met je mee, want een hypotheek heeft grote invloed op je toekomst. Je kunt een nieuwe baan krijgen, jullie krijgen kinderen, je wilt verbouwen of uitbouwen of je gaat nadenken over een volgende woning. Dan moet je hypotheek je niet beperken. Maar je loopt ook risico’s waar je liever niet over nadenkt: je kunt arbeidsongeschikt raken, je baan verliezen of een van jullie overlijdt. Ook dat nemen we allemaal mee tijdens ons onafhankelijke hypotheekadvies. 

 

Aangenaam, wij zijn Mark en Stephanie, de onafhankelijke adviseurs van Vallei en Heuvelrug Hypotheken. Zie je op tegen de rompslomp bij het aanvragen van een hypotheek of vind je dit maar een lastig proces? Door ons denken onze klanten daar heel anders over. Dankzij onze frisse en objectieve blik, zorgen wij voor de beste hypotheek.

We nemen je ook mee in het hypotheekproces, als je dat wilt. Stap voor stap kunnen we laten zien wat we doen en waarom we bepaalde stappen zetten. Zo weet jij waarom we een hypotheek bij een bepaalde bank adviseren.

Bekijk onze werkwijze

Bekijk onze klantreviews

Bekijk onze klantreviews

Super tevreden over Mark van Vallei & Heuvelrug hypotheken.
Is altijd te bereiken, geeft snel antwoord en heeft overal antwoord op.
Zeker een aanrader!!”

Bekijk onze klankreviews

Geen woorden maar daden. 

Dat is het kenmerk van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Ze zijn vlot en spontaan en dat merk je tijdens de adviesgesprekken.

Ontdek dat dankzij de verhalen van onze klanten en lees wat zij over ons zeggen! 

Dit doen we allemaal als onafhankelijke hypotheekadviseur

Ontzorgen en goed advies geven is ons werk. Dat doen we snel, want we hebben korte lijntjes, geen assistentes en geen keuzemenu. Dat merk je in de praktijk: 

  • Je belt ons en je krijgt ons – en niet een assistente – te pakken.
  • Als je ons een (WhatsApp-)bericht stuurt, antwoorden we bijna altijd dezelfde dag of avond nog. 
  • Je wilt een hypotheekgesprek, dan maak je een afspraak en hebben we vaak binnen een paar dagen al een gesprek. 
  • Een gesprek kan bijna altijd ook ‘s avonds, via een videogesprek, op kantoor of bij jou thuis. 
  • Heb je een vraag, dan beantwoorden we die vaak dezelfde dag nog. 
  • Hebben we iets van je nodig, dan komen we snel in actie en nemen we contact met je op.
De hypotheekadviseurs in de omgeving Vallei en Heuvelrug

De hypotheekadviseurs in de omgeving Vallei en Heuvelrug

We nemen echt alle hypotheken mee in onze vergelijking. Bij ons profiteer je optimaal van onze nauwe samenwerking met alle banken en kleine hypotheekaanbieders in Nederland.  

Want zo kunnen wij jou juist goed advies geven, omdat we intensief samenwerken met grote en kleine banken. Zo hebben we veel kennis van de mogelijkheden bij elke bank. We zijn op de hoogte van de service van elke bank, weten waar ze goed en minder goed in zijn en zijn goed op de hoogte van de voorwaarden en eisen die ze stellen. 

 En die keuzes kunnen we eenvoudig uitleggen en laten zien in de hypotheekgesprekken die we samen voeren.

 

Iedereen heeft namelijk een andere persoonlijke situatie. Leeftijd, werksituatie, inkomen, gezinssituatie… noem het maar op. Al die factoren bepalen niet alleen de hoogte van je hypotheek, maar ook bij welke bank je jouw hypotheek afsluit of oversluit. 

De voordeligste hypotheek gaat verder dan alleen kijken naar het rentepercentage dat de bank op dat moment aanbiedt. Ook goede voorwaarden kunnen ervoor zorgen dat je op de lange termijn voordeliger uit bent. 

Van tevoren weten we niet welke bank het voordeligst is. Wil je weten waar jij het beste jouw hypotheek kunt afsluiten? Vraag een gratis eerste hypotheekgesprek aan. Dat kan via een videogesprek, bij jou thuis of bij ons op kantoor. Daar betaal je niets voor en het levert je alleen maar meer informatie op.

 

Stel ons een vraag

Ons tarief voor onafhankelijk advies

Bij het afsluiten of oversluiten van je hypotheek betaal je ons advies- en afsluitkosten. Dit zijn vaste tarieven, die afhankelijk zijn van de situatie. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Onze dienstverlening is volledig transparant. 

 

Onafhankelijk hypotheekadvies voor starters kost € 1.950, voor doorstromers en oversluiters is dit € 2.450. Voor ondernemers hebben wij aangepaste tarieven. Rechtstreeks bij een bank zou je ook advies- en afsluitkosten verschuldigd zijn, maar bij ons krijg je voor ditzelfde bedrag onafhankelijk hypotheekadvies en de garantie dat je de beste hypotheek afsluit. 

 

Onafhankelijk hypotheekadvies houdt in dat we op basis van jouw situatie al onze hypotheekaanbieders vergelijken en zo de beste hypotheek selecteren. We kijken hierbij naar de rente en naar de voorwaarden die het beste zijn in jouw situatie. Met ons onafhankelijk hypotheekadvies kun jij op de lange termijn al snel duizenden euro’s besparen. 

 

Daarnaast werken wij niet met bijzondere constructies of rekenen we geen abonnementsprijzen. Hierboven staan onze vaste tarieven en die zijn ook inclusief advies na het afsluiten van je hypotheek. Heb je bijvoorbeeld na het afsluiten een vraag over (extra) aflossen? Dan onderzoeken we wat voor jou het beste is en geven we je advies. 

 

Onafhankelijk advies en provisie?

Vaak horen we van klanten dat ze denken dat hypotheekadviseurs hoge provisies krijgen. Maar dat is niet meer zo. Vroeger gebeurde dat inderdaad vaak. Wij verdienen door goed en eerlijk advies te geven. Door te zorgen dat jij de beste hypotheek afsluit of oversluit! Dat is wat een onafhankelijke hypotheekadviseur minimaal moet doen!

 

Contact

Wil je meer weten?