Verbouwen of ander doel - Vallei & Heuvelrug Hypotheken
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

Verbouwen of ander doel

Verbouwplannen of andere wensen? Met een extra hypotheek maak je dit mogelijk.

Verbouwingshypotheek

Voor de verbouwing, verbetering of verduurzaming van je woning heb je vaak een flink budget nodig. We kunnen samen met jou beoordelen of er ruimte zit in je eigen woning voor een extra hypotheek. In 2019 kunnen we tot 100% van de marktwaarde financieren. Bij het treffen van energiebesparende voorzieningen tot 106%. Gaat de verbouwing zorgen voor een waardevermeerdering van de woning? Zorg dan dat je verbouwplannen worden meegenomen in bijvoorbeeld de taxatie. Dit vergroot de ruimte voor een extra hypotheek.

Het hypotheekbedrag storten wij in een bouwdepot. Vanuit dit depot kun jij de betalingen voor de verbouwing voldoen. Middels het bouwdepot kun jij bij de Belastingdienst gemakkelijk aantonen dat het volledige bedrag aan de verbouwing is besteed. Hierdoor heb jij recht op rente aftrek over het volledige hypotheekbedrag.

Bij Vallei en Heuvelrug Hypotheken zijn wij lokaal betrokken. Wij brengen je graag in contact met vakkundige aannemers en hoveniers.

Andere doeleinden

Geen plannen met je eigen woning, maar wel budget nodig voor andere doeleinden? Ook dan kunnen wij je helpen! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.