Starters-koopappartementen Oeverbos Hoevelaar - Vallei & Heuvelrug Hypotheken
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit
Hypotheekadvies Oeverbos Koopgarant appartementen

Hypotheekadvies Oeverbos Koopgarant appartementen

Heb jij interesse in één van de 8 koopgarantappartementen? Dan nodigen wij jou graag uit voor een gratis hypotheekadvies voor het kopen van jouw eerste nieuwbouw woning. Dit gratis advies is inclusief een financiële check die je kunt gebruiken voor het inschrijven. Hiermee vergroot je jouw kansen om ingeloot te worden.

Financiële check aanvragen
Hoe werkt koopgarant?

Hoe werkt koopgarant?

De koopgarantwoningen worden aangeboden met korting. Dit betekent dat je een korting krijgt op de totale koop-en aanneemsom. Het bedrag dat je aan korting ontvangt betaal je terug als je de woning verkoopt. Is de woning bij verkoop meer waard geworden? Dan draag je ook een deel van de winst af bij verkoop. Dit geldt aan de andere kant ook als je de woning met verlies koopt.

Wat onze klanten van ons vinden

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een van de reviews!

Koopgarant altijd een hypotheek met NHG

Als je een hypotheek afsluit voor een woning met koopgarant dan dient deze te worden afgesloten met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Met deze hypotheekgarantie weet je zeker dat je bij verkoop nooit een restschuld overhoudt (indien je de woning met verlies verkoopt dan vangt NHG deze op). Door deze garantie krijg je tevens een rentekorting bij de bank. Het verschil is ongeveer 0,5% ten opzichte van een hypotheek zonder NHG.

Korting op hypotheekrente vanwege nieuwbouw

Als jij wordt ingeloot voor een koopgarantwoning van het project Oeverbos dan kan je de hypotheek afsluiten met een korting op de hypotheekrente. Door het hoge energielabel van de nieuwe woning heb je recht op een duurzaamheidskorting. In het gesprek laten we jou zien welke rente voor jou het meest aantrekkelijk is en krijg je een helder overzicht van je nieuwe maandlasten.

Hypotheekvormen voor starters

Als jij je eerste hypotheek gaat afsluiten dan gelden er specifieke regels. De reguliere hypotheek voor starters kunnen we onderscheiden in twee varianten, namelijk: de annuïteiten hypotheek en de lineaire hypotheek. Bij beide hypotheekvormen los je maandelijks af. In maandlast is de eerste jaren de lineaire hypotheek duurder, omdat je meer aflost dan bij de annuïteiten hypotheek.

Verschil starterslening en startershypotheek

Wat is een startershypotheek? Als we het hebben over een startershypotheek dan hebben we het over een hypotheek eerste huis. Dit is een hypotheek voor een starter op de woningmarkt die een eerste woning koopt en een eerste hypotheek afsluit. In principe is een startershypotheek een reguliere hypotheek. Een starterslening daarentegen is wel een andere hypotheeksoort. Benieuwd naar de starterslening? Lees dan snel verder.

Startershypotheek berekenen

Startershypotheek berekenen

Wil jij je startershypotheek berekenen? Gebruik dan onze slimme rekentool voor het kopen van jouw eerste huis. Bereken startershypotheek nu online.

Wil je graag dat één van onze adviseurs met je meekijkt? Laat dan een bericht achter op onze contactpagina en geef aan dat je graag hulp wilt bij hypotheek berekenen starter. Wij kijken dan dezelfde dag nog met je mee of plannen een gratis adviesgesprek met je in voor een startershypotheek.

Hypotheek berekenen

Wij vergelijken alle banken op rente en voorwaarden