Ondernemers - Vallei & Heuvelrug Hypotheken
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit
Ondernemershypotheek

Ondernemershypotheek

De hypotheek voor ondernemers is één van onze specialisme. Diverse accountantskantoren hebben ons aangemerkt als vaste hypotheekadviseur voor hun zakelijk klanten, omdat wij veel kennis en ervaring hebben met de ondernemershypotheek. Het maakt voor ons niet uit of je een ZZP of een DGA bent met meerdere BV’s. In een eerste gratis afspraak beoordelen we jouw jaarcijfers en laten je direct zien wat de mogelijkheden zijn voor een ondernemershypotheek.

Afspraak ondernemershypotheek

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een van de reviews!

Hypotheek voor ZZP berekenen

Direct online berekenen wat je mogelijkheden zijn voor een hypotheek voor ZZP? Vul dan onze rekentool in. Hulp nodig bij het invullen? Neem dan telefonisch contact op, we helpen je graag verder!

Hypotheek ZZP berekenen
Geen drie-jaarcijfers meer nodig!

Geen drie-jaarcijfers meer nodig!

Tegenwoordig kunnen wij jou al helpen vanaf dat je zes maanden zelfstandig bent met een hypotheek voor ZZP. De inschrijfdatum bij de KVK is daarin leidend. We beoordelen de financiele positie van je bedrijf en wat de winst is die jij behaald hebt. Wij beoordelen voor jou bij welke bank jij het beste terecht kan, want dit kan verschillen. Bij de ene bank kan je als startende ondernemer meer lenen dan bij de andere bank.

Afspraak maken

Wij vergelijken alle banken op rente en voorwaarden