Met persoonlijk en goed hypotheekadvies helpen Mark en Stephanie je
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

Wat levert een hypotheekadvies bij Vallei en Heuvelrug Hypotheken jou op?

Als je een hypotheek wilt afsluiten of oversluiten, komt er ineens heel veel op je af. Je moet binnen een paar weken veel regelen. Je neemt in korte tijd veel beslissingen die een grote impact zullen hebben voor de komende jaren. Onze hypotheekadviseurs, Mark en Stephanie, begeleiden je graag vlot en deskundig tijdens dit traject, van begin tot eind. Met hen weet je zeker dat je de beste hypotheek regelt. Zonder zorgen. Klinkt dat goed?

 

Rentevastperiode, hypotheekverstrekker, overgangsrecht, aflossen… Een aantal termen waar onze hypotheekadviseurs jou graag in meenemen.

 

Klanten kiezen voor ons, omdat zij het afsluiten of oversluiten van de hypotheek graag uit handen geven. Klanten hebben het vertrouwen dat onze hypotheekadviseurs het juiste advies geven en de beste hypotheek regelen. Ze willen dat hun hypotheek snel en zonder gedoe geregeld wordt. En dat doen we. 

 

Zie je op tegen het aanvragen of oversluiten van een hypotheek? Onze klanten bewijzen dat dit bij ons heel makkelijk gaat. Ze waarderen ons omdat:

  • We snel werken en deskundig zijn.
  • Altijd bereikbaar zijn, ook ‘s avonds en ook dan is een afspraak mogelijk.
  • Gesprekken via een videoverbinding, op kantoor of thuis kunnen.

 

Bekijk onze klantreviews

Bekijk onze klantreviews

Super tevreden over Mark van Vallei & Heuvelrug hypotheken.
Is altijd te bereiken, geeft snel antwoord en heeft overal antwoord op.
Zeker een aanrader!!”

Bekijk onze klankreviews

Dit levert ons hypotheekadvies je op

Met ons hypotheekadvies ben je ervan verzekerd dat je de juiste beslissingen neemt. In onze hypotheekgesprekken, online of offline, bespreken we jouw wensen en eisen. We hebben goed contact en een nauwe samenwerking met alle banken en kleine hypotheekaanbieders in Nederland. 

 

Verbouwen en je hypotheek oversluiten 

Zo zorgen we voor een hypotheek met de laagste rente en de beste voorwaarden. 

 

Die voorwaarden zijn voor iedereen weer anders. Jij bent uniek en elke bank heeft verschillende mogelijkheden. Een bank kan daardoor voordeliger zijn of meer mogelijkheden bieden, zonder dat je dit weet. Onze hypotheekadviseurs zoeken alle mogelijkheden tot op de bodem uit.

Maar een goede hypotheekadviseur doet meer

Door gebruik te maken van onze kennis van hypotheken is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Zo zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden voor starters die hun eerste woning kopen. Maar ook als je startende ondernemer bent of als je de pensioenleeftijd nadert kun je tegenwoordig meer, want in meer complexe situaties kun je tegenwoordig vaker een hypotheek krijgen. Wij nemen je hier graag in mee om die mogelijkheden te ontdekken, want we sluiten niet alleen je hypotheek af, we denken ook met je mee over risico’s. Denk aan de vraag over wat je moet doen bij overlijden, arbeidsongeschiktheid, studerende kinderen of pensioen. 

 

Maar tijdens de hypotheekgesprekken kijken we ook naar jullie toekomst. Denk bijvoorbeeld aan verbouwen, de mogelijkheden van extra aflossen of verhuizen. Al die kennis en informatie is nodig om een weloverwogen en goede keuze te maken!

 

Ontdek hier hoe we stap voor stap de beste hypotheek voor je regelen.

 

Bekijk onze werkwijze

De adviseurs van Vallei en Heuvelrug Hypotheken, Mark en Stephanie, maken graag kennis 

De adviseurs van Vallei en Heuvelrug Hypotheken, Mark en Stephanie, maken graag kennis 

Wij zijn Mark en Stephanie en zijn samen de hypotheekadviseurs van Vallei en Heuvelrug Hypotheken. We hebben beiden een achtergrond bij de Rabobank en hebben van daaruit de stap gemaakt naar onafhankelijk hypotheekadvies. We zijn twee adviseurs met een spontaan karakter en dat kenmerkt onze werkwijze. We zijn er goed in om jou te ontzorgen bij het kiezen van je hypotheek en we passen daarbij onze samenwerking graag aan op jouw wensen. Laat ons weten wat jij fijn vindt.

We werken graag persoonlijk, maar zijn toch professioneel. We komen tijdens onze hypotheekgesprekken liever casual dan in pak. En wij zijn persoonlijk bereikbaar, want je krijgt ons aan de telefoon als je een vraag hebt, en niet een assistente. 

We houden van snel, want heb je ‘s avonds een vraag? Dan is de kans groot dat je diezelfde avond nog een antwoord hebt op je bericht.

 Makelaars en boekhouders uit de omgeving werken graag met ons samen. Daardoor weten wij al hoe het verkoopproces werkt, ben jij sneller op de hoogte van een koop- of verkoopprijs en is de taxatie sneller geregeld.

Waarom weten wij bijna zeker dat oversluiten geld oplevert? 

De boeterente die je moet betalen bij het oversluiten van je hypotheek is altijd goedkoper dan je hypotheek door te laten lopen bij je huidige bank. Dit komt doordat de bank het rentebedrag in één keer ontvangt in plaats van verspreid over het aantal jaren van de looptijd van je hypotheek. De boeterente is daarnaast volledig fiscaal aftrekbaar, wat betekent dat je nog tot maximaal 46% van de Belastingdienst terugkrijgt. Hierdoor heb je de boeterente nog sneller terugverdiend.

 

Wil jij wel graag in maandlasten naar beneden, maar heb je niet de mogelijkheid om de boeterente van je eigen spaargeld te betalen? Dan beoordelen wij de mogelijkheden om de boeterente mee te financieren in je nieuwe hypotheek. Op deze manier ga jij wel in maandlasten naar beneden, maar houd jij je spaargeld beschikbaar voor andere uitgaven.

 

Contact

Wij geloven in de kracht van onafhankelijk hypotheekadvies. 

Dit kost hypotheekadvies ongeveer

Je wilt graag weten waar je aan toe bent. 

 

Voor het regelen van je hypotheek betaal je advies- en afsluitkosten. Deze kosten betaal je ook als je rechtstreeks bij een bank je hypotheek afsluit. Maar bij ons krijg je daar 100% onafhankelijk hypotheekadvies voor, met de garantie dat je de beste hypotheek afsluit. Zo kun je over de totale looptijd van de hypotheek al snel duizenden euro’s besparen. Wij durven daarom te zeggen dat je bij ons bijna altijd een stuk voordeliger uit bent.

 

Dit zijn onze tarieven: 

 

  • Voor starters: € 1.950* 
  • Voor doorstromers: € 2.450*
  • Voor ondernemers: € 2.950 (bv of meerdere ondernemingen)*

 

*Voor een eenmanszaak of vof hebben wij aangepaste tarieven.

 

We werken niet met gekke constructies of abonnementen: deze prijs is volledig, inclusief het onderhoud van je hypotheek. Je kunt ook op ons advies rekenen op het moment dat je twijfelt of je wel of niet extra moet aflossen. 

 

De advies- en afsluitkosten zijn fiscaal aftrekbaar. Dit betekent dat de Belastingdienst een deel van deze kosten voor zijn rekening neemt. Hierna een simpele voorbeeld berekening: 

 

  • Onze advieskosten zijn € 1.950
  • De teruggave van de Belastingdienst is € 897 
  • Daardoor zijn de netto advieskosten € 1.053

 

Wij geloven in de kracht van onafhankelijk hypotheekadvies. 

 

Tegenwoordig kun je ook je hypotheek zelf online afsluiten, zonder advies (execution only). Op voorhand lijkt dit soms goedkoper, maar omdat wij met alle geldverstrekkers samenwerken ben je bij ons vaak toch voordeliger uit. Een klein renteverschil kan over de totale looptijd al snel duizenden euro’s besparen. Daarom geloven wij in de kracht van onafhankelijke hypotheekadvies! 

 

Wil je het hypotheekadvies van Mark en Stephanie ervaren? Neem dan contact op voor persoonlijk hypotheekadvies, hoe of waar jij graag wilt: bij ons op kantoor, bij jou aan tafel, via Skype of telefonisch.