Onafhankelijk hypotheekadvies op maat in Wijk bij Duurstede
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

Hypotheekadvies Wijk bij Duurstede

Wil je met een goede en onafhankelijk adviseur in Wijk bij Duurstede een nieuwe hypotheek afsluiten of je huidige hypotheek oversluiten?

Samen met een van onze adviseurs, Mark van Leersum en Stephanie van Amerongen, vinden we de hypotheek die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ontdek wie wij zijn

 

Wij bieden hypotheken aan van alle grote banken en kleine hypotheekaanbieders in Nederland. Zo weten we zeker dat we voor jou de beste hypotheek afsluiten. 

 

Bij ons kun je – ook als ondernemer of ZZP’er –  terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies bij: 

 • Aankoop van een woning;
 • Oversluiten van de hypotheek;
 • Scheiden en de hypotheek;
 • Verbouwen;
 • Opeethypotheek/verzilverhypotheek;
 • Aankoop van een beleggingspand of vakantiewoning.

 

Tijdens een eerste en gratis hypotheekgesprek beoordelen wij de mogelijkheden voor het afsluiten of oversluiten van je hypotheek. Onze adviseurs hebben veel kennis en ervaring op het gebied van hypotheken. En met ons diverse aanbod van meer dan 30 hypotheekaanbieders zoeken wij alle mogelijkheden tot op de bodem uit, ook in de meer complexe situaties. Dat is de kracht van ons onafhankelijk hypotheekadvies in Wijk bij Duurstede.

 

Bij Vallei en Heuvelrug Hypotheken geloven wij in persoonlijke aandacht, want dat geven wij als lokale onderneming uit de buurt.  Als je contact met ons opneemt, krijg je Mark of Stephanie aan de lijn, dus niet een assistente. En heb je in de avond of in het weekend een vraag? Grote kans dat je diezelfde dag of avond nog een antwoord krijgt. 

 

Zit jij overdag met je werk of is een afspraak lastig in verband met oppas voor de kinderen? Vraag onze adviseurs dan om naar jouw huis in Wijk bij Duurstede te komen voor een afspraak. Dit kan ook in de avond. Een eerste gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.  

 

Korte lijnen en persoonlijke aandacht, dat is de kracht van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Lees de positieve ervaringen van klanten die jou voorgingen.

Bekijk onze klantreviews

Bekijk onze klantreviews

Super tevreden over Mark van Vallei & Heuvelrug hypotheken.
Is altijd te bereiken, geeft snel antwoord en heeft overal antwoord op.
Zeker een aanrader!!”

Bekijk onze reviews

Wij zorgen voor de beste hypotheek 

We werken persoonlijk en professioneel. We communiceren snel en zijn makkelijk te bereiken, ook ‘s avonds en in het weekend. We hebben goede contacten bij alle banken en hypotheekverstrekkers in Nederland, maar ook bij makelaars en boekhouders in de buurt. We  beschikken daardoor over de juiste kennis, die nodig is voor de beste keuze voor jouw hypotheek. 

 

Er komt veel op je af als je een huis wilt kopen, gaat verbouwen of je hypotheek wilt oversluiten. Je moet ineens veel regelen, er worden veel documenten gevraagd en je moet belangrijke beslissingen nemen. Je maakt keuzes die grote impact hebben op je huidige situatie, maar ook voor in de toekomst. Daar denken we graag samen met jou over na. 

Wil je weten welke hypotheek het voordeligst voor jou is? Maak dan persoonlijk kennis bij ons op kantoor of bij jou thuis in Wijk bij Duurstede. Ook een videogesprek is mogelijk.

Maak een afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies in Wijk bij Duurstede

Iedereen uit Wijk bij Duurstede kan bij ons terecht voor een persoonlijk hypotheekadvies, welke situatie ook bij je past:

 • Ik ben starter
 • Ik ben een doorstromer
 • Ik ben een gepensioneerde 
 • Ik ben ondernemer
 • Ik ben een oversluiter

Advies voor starters bij het afsluiten van je eerste hypotheek

 

Door gebruik te maken van onze kennis van hypotheken is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Zo zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden voor starters die hun eerste woning kopen. 

 

Een eerste woning kopen is nieuw, spannend, maar ook erg leuk. Met zekerheid over de hypotheek kun je het leuk houden. Kunnen we wel genoeg lenen? Ik heb nog geen vast contract, maar een jaarcontract, wat nu? Heb ik een starterslening nodig? En wat als mijn ouders willen bijspringen, hoe regelen we dat dan? 

 

Online kun je uitrekenen hoeveel je ongeveer kunt lenen. Maar 9 van de 10 keer is er meer mogelijk dan die berekening vertelt. 

 

Ben je doorstromer?

Je gaat verhuizen naar Wijk bij Duurstede, dan ben je een doorstromer. Een kleine, een praktischere tuin of gewoon een mooie woning. Wat is jouw reden om te verhuizen?

 

Je hebt al een hypotheek en die moet overgezet worden. Er moet meer geregeld worden dan je eerste hypotheek. Ga je je hypotheek meenemen en hoe zit het met overwaarde? En dubbele lasten: hoe werkt dat? Er komen veel extra vragen op je af naast de hoogte van je hypotheek en het maximale bedrag. 

 

Je hebt het al druk genoeg met verhuizen, dus zorgen wij voor de hypotheek die je nodig hebt. We regelen dan alles voor je! 

 

De juiste ouderenhypotheek 

Ook als u met pensioen bent, kunt u een hypotheek nodig hebben. Een nieuwe of andere mooie woning waar u minder onderhoud aan heeft, een prachtige ouderenwoning… U wilt klaar zijn voor de toekomst. 

 

Als gepensioneerde heeft u een vast en bestendig inkomen, waardoor u eenvoudiger dan starters of doorstromers een hypotheek kunt krijgen.

 

Er zitten wel bepaalde voorwaarden aan vast en banken stellen wel strenge eisen. Komt u niet in aanmerking voor een gewone hypotheek vanwege uw inkomen? Dan is de opeethypotheek een tweede optie.  

 

We nemen u mee en ontdekken samen de beste ouderenhypotheek die bij u past. 

 

Hypotheekadvies voor ondernemers uit Wijk bij Duurstede

Ook ondernemers kunnen tegenwoordig vaak de hypotheek krijgen die ze nodig hebben. Dat kan al vanaf het moment dat je een jaar ZZP’er bent. 


Maar de bank vraagt wel om veel documenten en ander regelwerk. We hebben veel ervaring met het aanvragen van ondernemershypotheken.

 

Dat komt omdat we zelf jouw ondernemersinkomen vast kunnen stellen. Dat scheelt veel geld en tijd en weet je al snel wat de mogelijkheden voor je zijn. 

Is het oversluiten van je hypotheek interessant voor jou?

Wil je graag weten of het voor jou voordelig is om je hypotheek over te sluiten? Door de historisch lage rente kan het zeer interessant zijn om de hypotheek over te sluiten. 

Het doel van oversluiten is dat je maandlasten omlaag gaan en je opnieuw voor een (lange) termijn zekerheid krijgt over je maandlasten. Diverse klanten uit Wijk bij Duurstede gingen je voor en hebben nu lagere maandlasten dankzij het oversluiten van de hypotheek! 

Tijdens een eerste vrijblijvende afspraak brengen we in kaart of oversluiten interessant is. Daarbij houden we ook rekening met de oversluitkosten, zoals de boeterente. Klanten schrikken soms van een hoge boeterente, maar desondanks kan het zeer voordelig zijn om toch die stap te maken.

De boeterente is namelijk goedkoper dan het laten doorlopen van je huidige hypotheek. Daarnaast is de boeterente ook nog eens fiscaal aftrekbaar, waardoor je deze kosten nog sneller hebt terugverdiend.  

De rente zien wij op dit moment langzaam stijgen, dus mocht je overwegen om over te sluiten, dan is wellicht nu het moment. Onze deskundige hypotheekadviseurs staan graag voor je klaar voor het geven van een onafhankelijk hypotheekadvies!

Contact

Vraag een gratis berekening aan

Plan bij ons een gratis, vrijblijvende kennismaking in bij jou thuis of bij ons op kantoor. Ten tijde van de coronacrisis kunnen wij de afspraak ook via een videoverbinding doen, zodat je nog steeds kunt meekijken in ons adviesprogramma.