Onafhankelijk hypotheekadvies op maat in Odijk - Vallei Heuvelrug
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

Hypotheekadvies Odijk

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies in Odijk

Wil je met een goede en onafhankelijk adviseur een nieuwe hypotheek in Odijk afsluiten of je huidige hypotheek oversluiten?

 

Ontdek wie wij zijn

 

Samen met één van onze adviseurs, Mark van Leersum en Stephanie van Amerongen, vinden we de hypotheek die het beste bij jouw situatie past. Wij bieden hypotheken aan van alle hypotheekverstrekkers en kleine hypotheekaanbieders in Nederland. Zo weten we zeker dat we voor jou de meest gunstige hypotheek afsluiten. 

 

Bij ons kun je – ook als ondernemer of ZZP’er –  terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies in Odijk bij. Hypotheekadvies voor:

 

 • Aankoop van een woning;
 • Oversluiten van de hypotheek;
 • Scheiden en de hypotheek;
 • Verbouwen;
 • Opeethypotheek/verzilverhypotheek;
 • Aankoop van een beleggingspand of vakantiewoning.

 

Tijdens een eerste en gratis hypotheekgesprek beoordelen wij de mogelijkheden voor het afsluiten of oversluiten van je hypotheek. Onze adviseurs hebben de afgelopen jaren de nodige kennis en ervaring op het gebied van hypotheken opgebouwd. Met ons diverse aanbod van meer dan 30 hypotheekaanbieders zoeken wij alle mogelijkheden tot op de bodem uit, ook in de meer complexe situaties. Dat is de kracht van ons onafhankelijk hypotheekadvies.

 

Bij Vallei en Heuvelrug Hypotheken geloven wij dat persoonlijke aandacht van groot belang is.  Als je contact met ons opneemt, krijg je Mark of Stephanie aan de lijn, dus niet eerst een assistente. Heb je in de avond of in het weekend een vraag? Grote kans dat je diezelfde dag of avond nog een antwoord krijgt. 

 

Zit jij overdag met je werk of is een afspraak lastig in verband met oppas voor de kinderen? Vraag onze adviseurs dan om naar jouw huis te komen voor een afspraak. Dit kan ook in de avond. Een eerste gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.  

 

Korte lijnen en persoonlijke aandacht, dat is de kracht van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Lees de positieve ervaringen van klanten die jou voorgingen.

Bekijk onze klantreviews

Bekijk onze klantreviews

Super tevreden over Mark van Vallei & Heuvelrug hypotheken.
Altijd te bereiken, geeft snel antwoord en heeft overal antwoord op.
Zeker een aanrader!!”

Bekijk onze reviews

De hypotheek die het beste aansluit op jouw situatie

We werken persoonlijk en professioneel samen. We communiceren snel en zijn eenvoudig te bereiken. Niet alleen tijdens werkuren, maar ook ‘s avonds en in het weekend. We hebben goede contacten bij de belangrijkste hypotheekverstrekkers in Nederland, maar ook bij makelaars en boekhouders in de buurt. Daarom hebben wij de benodigde kennis in huis en kunnen we de beste afwegingen maken voor de keuze van jouw hypotheek.

Er komt het nodige op je af als je een huis in Odijk wilt kopen, de woning gaat verbouwen of een hypotheek wilt oversluiten. Er moet van alles geregeld worden. Allerlei documenten opvragen en je staat voor een belangrijke beslissing. Je maakt keuzes die een grote omvang kunnen hebben op je huidige situatie, maar ook voor in de toekomst. Daarom denken we graag samen met je mee en maken we de beste keuzes voor jouw woonsituatie. 

Wil je weten welke hypotheek het voordeligst voor jou is? Maak dan persoonlijk kennis bij ons op kantoor of bij jou thuis. Ook een videogesprek behoort tot de mogelijkheden

Maak een afspraak

Hypotheekadvies in Odijk voor ieder specifiek

Ben je op zoek naar hypotheekadvies en kom je uit Odijk? Je bent welkom voor een persoonlijk hypotheekadvies. Welke situatie is van toepassing op jou:

 1. Je bent een starter
 2. Ben je een doorstromer?
 3. U bent met pensioen
 4. Als ondernemer
 5. Ik ben een oversluiter

1. Advies voor starters bij het afsluiten van je eerste hypotheek

Waar in Odijk ga je wonen?

 

Maak gebruik van onze hypotheekkennis en ervaar de mogelijkheden voor jouw woning en hypotheek. Zo heb je tegenwoordig als starter meer mogelijkheden dan een aantal jaar geelden bij de koop van jouw eerste woning.

 

Een eerste woning kopen is nieuw, spannend, maar vooral leuk. Met zekerheid over de hypotheek blijft het kopen van jouw eerste woning ook echt leuk. ”Kan ik genoeg lenen? Ik heb nog geen vast contract, maar een jaarcontract, wat nu? Heb ik een starterslening nodig? En wat als mijn ouders willen bijspringen, hoe regelen we dat dan?” 

 

Vragen waar wij antwoord op geven zodra we met elkaar in gesprek gaan. Online kun je met behulp van verschillende tools uitrekenen hoeveel je ongeveer kunt lenen. Maar 9 van de 10 keer is er meer mogelijk dan die berekening vertelt. Dat zoeken we dan ook direct voor je uit. 

 

2. Ben je doorstromer?

Ga je verhuizen naar Odijk, dan ben je een doorstromer. Een kleine, een praktischere tuin of gewoon een mooie woning. Wat is jouw reden voor je verhuizing?

 

Jouw huidige hypotheek moet overgezet worden. Daar komen weer andere zaken bij kijken als bij de koop van je eerste woning. Neem je jouw hypotheek mee en hoe zit het met overwaarde? En hoe zit het met dubbele lasten: hoe werkt dat? Er komen veel extra vragen op je af naast de hoogte van je hypotheek. 

 

De verhuizing slokt al je tijd al op, daarom zorgen wij dat de hypotheek overgezet wordt en alles rond komt. Kan jij je focussen op de verhuizing en de inrichting van de nieuwe woning.

 

3. Ouderenhypotheek 

Ook als u geniet van uw pensioen, kunt u toch een hypotheek nodig hebben. Een nieuwe of andere mooie woning waar u misschien minder onderhoud aan heeft. Wellicht een prachtige ouderenwoning… U wilt klaar zijn voor de toekomst. 

 

Als gepensioneerde heeft u een vast en bestendig inkomen, waardoor u eenvoudiger dan starters of doorstromers een hypotheek kunt krijgen.

 

Er zitten wel bepaalde voorwaarden aan vast.  Banken stellen daar wel strenge eisen voor. Iets waar u zelf niet zo snel aan denkt. Misschien komt u niet in aanmerking voor een gewone hypotheek vanwege uw inkomen? Dan is de opeethypotheek een tweede optie. 

 

Weten hoe de opeethypotheek in zijn werk gaat? Klik hier en lees er alles over! 

 

We helpen u bij het maken van de keuze en ontdekken samen de beste ouderenhypotheek die bij uw situatie past.

 

4. Hypotheekadvies voor ondernemers uit Odijk

Ben je ondernemer in Odijk en omgeving? Ook ondernemers kunnen tegenwoordig vaak de hypotheek krijgen die ze nodig hebben. Dat kan al vanaf het moment dat je één jaar ZZP’er bent. 


Maar de bank vraagt wel om veel documenten en ander regelwerk. Zaken waar je wellicht niet meebezig wilt zijn. Daarom nemen we het graag voor je uit handen. We hebben veel ervaring met het aanvragen van ondernemershypotheken.

 

Dat komt omdat we zelf jouw ondernemersinkomen vast kunnen stellen. Dat scheelt veel geld en tijd en weet je al snel wat de mogelijkheden voor je zijn. 

 

Meer weten over ondernemershypotheek? Klik hier en lees er alles over.

5. Oversluiten van je hypotheek en je maandlasten verlaagt

Woon je in Odijk en wil je profiteren van de historische lage rente en je maandlasten flink verlagen? 

Ontdek dan of het oversluiten van jouw hypotheek loont en wat jij maandelijks kunt besparen op je hypotheek. 

Want als je wilt oversluiten, welke nieuwe hypotheek kies je dan? Als je het maximale voordeel uit het oversluiten wilt behalen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vergelijken namelijk alle grote banken en kleine hypotheekverstrekkers in Nederland en selecteren zo voor jou de meest voordelige hypotheek.

Laat je vooral niet afschrikken door een (flinke) boeterente. Deze is namelijk in veel gevallen lager dan het laten doorlopen van je huidige hypotheek. En net als de hypotheekrente is ook de boeterente fiscaal aftrekbaar, dus je krijgt hier nog een groot deel van terug. Laat het ons uitrekenen en bekijk wat jij gaat besparen.     

Ook bij eventuele wensen voor een verbouwing beoordelen wij de mogelijkheden voor oversluiten. We bepalen dan de mogelijkheden voor een extra hypotheek om de verbouwing mee te betalen en wat de besparing zou zijn bij het oversluiten. Want hoe fijn zou het zijn als je ondanks de hogere hypotheek toch in maandlasten naar beneden gaat en een woning hebt waar je weer jaren in kunt wonen? 

Laat ons gratis berekenen of oversluiten je geld op kan leveren

 

Contact

Vraag een gratis berekening aan

Maak een gratis, eerste afspraak om te ontdekken of oversluiten voor jou interessant is. We inventariseren de huidige situatie, maken een berekening en ontdekken wat oversluiten je kost en oplevert.