Onafhankelijk hypotheekadvies op maat in Maarn
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

De onafhankelijke hypotheekadviseur van Maarn

Zoek je een goede hypotheekadviseur in Maarn, van wie je zeker weet dat hij of zij deskundig is en voor jou de beste hypotheek afsluit?

Ontdek wie wij zijn

 

Maak kennis met Mark van Leersum en Stephanie van Amerongen, de onafhankelijke hypotheekadviseurs van Vallei en Heuvelrug Hypotheken.

 

Het vinden van de juiste hypotheek is niet eenvoudig en er komt in korte tijd veel op je af. Wij hebben veel kennis en ervaring in de wereld van hypotheken en nemen jou zo stapsgewijs mee in alle mogelijkheden die we kunnen bieden. 

 

Onze kracht zit hem in ons volledig onafhankelijke hypotheekadvies. Wij vergelijken alle grote banken en kleinere hypotheekaanbieders, waardoor we met zekerheid de beste hypotheek voor jou afsluiten of oversluiten. 

 

En bij de beste hypotheek kijken we niet alleen naar een lage rente, maar ook naar goede voorwaarden, want met goede voorwaarden kun je op de lange termijn ook besparen op je hypotheek. Denk bijvoorbeeld aan automatische rentedaling of de mogelijkheid tot 100% boetevrij af te lossen op de hypotheek. 

 

Zowel Mark als Stephanie hebben beiden een achtergrond bij de Rabobank. En daar waar de grotere banken steeds verder verdwijnen in Maarn, geloven wij bij Vallei en Heuvelrug Hypotheken in de kracht van een lokale onderneming met veel persoonlijke aandacht voor de klant.

 

Afspraken kunnen bij jou thuis, bij ons op kantoor of via een videoverbinding plaatsvinden. Een eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. 

 

We werken graag met een persoonlijke aanpak en zijn daarbij toch professioneel. We komen tijdens onze hypotheekgesprekken liever casual gekleed dan in pak. En wij zijn persoonlijk bereikbaar, want je krijgt ons aan de telefoon als je een vraag hebt, en niet een assistente. 

 

Deze klanten bewijzen dat het aanvragen van een hypotheek via ons heel makkelijk gaat.

 

Bekijk onze klantreviews

Bekijk onze klantreviews

Super tevreden over Mark van Vallei & Heuvelrug hypotheken.
Is altijd te bereiken, geeft snel antwoord en heeft overal antwoord op.
Zeker een aanrader!!”

Bekijk onze reviews

Wij zorgen voor de beste hypotheek 

Met ons onafhankelijk hypotheekadvies in Maarn zorgen we niet alleen voor de beste hypotheek, maar zorgen we vaak ook voor meer mogelijkheden in complexe situaties. Met onze kennis van hypotheken en onze nauwe samenwerking met grote en kleine banken, weten we precies waar de mogelijkheden voor jou als klant liggen.

 

Door te kiezen voor onafhankelijk hypotheekadvies bij Vallei en Heuvelrug Hypotheken weet je zeker dat je de meest voordelige hypotheek afsluit en kies je voor veel persoonlijke aandacht met korte lijnen. Ook na het afsluiten van je hypotheek kun je op ons rekenen.

Wij hebben goede contacten met andere lokale bedrijven in Maarn . Denk aan makelaars, taxateurs en boekhouders. We hebben voor jou alles in huis om het aanvragen van een hypotheek zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij kunnen jou volledig ontzorgen tijdens het aanvragen van je hypotheek.  

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis eerste gesprek. Dit kan bij jou thuis in Maarn of bij ons op kantoor. ‘s Avonds is geen probleem. Ook een afspraak via videoverbinding is mogelijk als je dat liever hebt.

Maak een afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies in Maarn

Hypotheekadvies op maat

Iedereen uit Maarn kan bij ons terecht voor een persoonlijk hypotheekadvies, welke situatie ook bij je past:

  • Ik ben starter
  • Ik ben een doorstromer
  • Ik ben een gepensioneerde 
  • Ik ben ondernemer
  • Ik ben een oversluiter

Een eerste hypotheek voor starters

Ben je starter en heb je een huis gezien dat je graag (samen) wilt kopen? Dan breekt er een leuke en spannende tijd aan. Je wilt graag zeker weten dat je het huis kunt kopen. Voor starters zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden. Zo zijn er in meerdere plaatsen in de omgeving mogelijkheden voor het aanvragen van een starterslening. Ook voor de zogenoemde ‘duurhuurders’ zijn er tegenwoordig mogelijkheden of bijvoorbeeld een garantstelling van (een van) je ouders. Door met ons een persoonlijk hypotheekgesprek aan te gaan zijn er vaak meer mogelijkheden dan je online kunt berekenen. 

Advies voor doorstromers

Wil je een grotere tuin, heb je een prachtig huis in Maarn gezien of komt er gezinsuitbreiding? Welke reden je ook hebt om te verhuizen, dat heeft gevolgen voor je hypotheek. 

 

Als je een hypotheek wilt afsluiten voor een volgend huis, moet je met meer dingen rekening houden dan een starter. Kan ik mijn aflossingsvrije hypotheek of bankspaarhypotheek meenemen? Wat gebeurt er met mijn overwaarde? Hoe zit het met dubbele lasten, zolang ik mijn huidige woning nog niet verkocht heb? Dit zijn zomaar een aantal vraagstukken die bij een hypotheekadvies voor een doorstromer aan bod komen.  

 

Samen zoeken we antwoorden op zulke vragen. Op die manier helpen we je op weg en zorgen we ervoor dat je de beste hypotheek voor je nieuwe woning afsluit. 

Een hypotheek voor ouderen

Wij horen nog regelmatig dat ouderen denken dat zij geen hypotheek meer kunnen krijgen vanwege hun leeftijd. Deze gedachten nemen wij graag weg. Gepensioneerden hebben met hun AOW en pensioen juist een bestendig inkomen, waardoor het makkelijker is om een hypotheek aan te vragen. 

 

Komt u als gepensioneerde niet in aanmerking voor een reguliere hypotheek vanwege een te laag inkomen? Dan is de opeethypotheek (of verzilverhypotheek) wellicht een uitkomst. 

Ontdek of jij met het oversluiten van je hypotheek je maandlasten verlaagt

Woon je in Maarn en wil je profiteren van de lage rente en je maandlasten verlagen? 

Ontdek dan of het oversluiten van jouw hypotheek loont en wat jij maandelijks kunt besparen. 

Want als je wilt oversluiten, welke nieuwe hypotheek kies je dan? Als je het maximale voordeel uit het oversluiten wilt behalen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vergelijken namelijk alle grote banken en kleine hypotheekaanbieders in Nederland en selecteren zo voor jou de meest voordelige partij.

 Laat je niet afschrikken door een (flinke) boeterente. Deze is namelijk lager dan het laten doorlopen van je huidige hypotheek. En net als de hypotheekrente is ook de boeterente fiscaal aftrekbaar, dus je krijgt hier nog een groot deel van terug.     

Ook bij eventuele wensen voor een verbouwing beoordelen wij de mogelijkheden voor oversluiten. We bepalen dan de mogelijkheden voor een extra hypotheek om de verbouwing mee te betalen en wat de besparing zou zijn bij het oversluiten. Want hoe fijn zou het zijn als je ondanks de hogere hypotheek toch in maandlasten naar beneden gaat en een woning hebt waar je weer jaren in kunt wonen? 

Laat ons gratis berekenen of oversluiten je geld op kan leveren

 

Contact

Vraag een gratis berekening aan

Maak een gratis, eerste afspraak in Maarn om te ontdekken of oversluiten voor jou interessant is. We inventariseren de huidige situatie, maken een berekening en ontdekken wat oversluiten je kost en oplevert.