Onafhankelijk hypotheekadvies op maat in Leusden
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit
Hypotheekadviseur Leusden

Hypotheekadviseur Leusden

Ben jij op zoek naar de beste hypotheekadviseur in Leusden, van wie je zeker weet dat hij of zij deskundig is en voor jou de beste hypotheek afsluit? Plan dan snel een gratis oriëntatiegesprek in met één van onze hypotheekadviseurs.

Een woning aankopen is een bijzonder moment in je leven. Onze hypotheekadviseurs uit Leusden begeleiden je graag in dit traject. Ben je benieuwd hoe dit hele traject eruit ziet? Lees dan snel verder!

Hypotheekadvies in Leusden

Hypotheekadvies in Leusden

Wil je graag alleen kopen of samen met een partner? Het begint bij het inwinnen van financieel advies. Je maakt hiervoor een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met één van onze hypotheekadviseurs uit Leusden. In dit gesprek bekijkt de hypotheekadviseur met jou de mogelijkheden zoals het berekenen van de maximale hypotheek, het in kaart brengen van de kosten koper en het berekenen van de maandelijkse lasten. Een gratis oriëntatiegesprek kan je inplannen op ons kantoor in Leusden of middels videobellen. Ná afloop van het gesprek ontvang je van ons gratis een financiële check.

 

Wat onze klanten van ons vinden

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een van de reviews!

Gratis financieel advies tijdens bezichtigingen

Gratis financieel advies tijdens bezichtigingen

Als je precies weet wat je financiële mogelijkheden zijn kan je woningen gaan bezichtigen. Tijdens deze bezichtigingen mag je jouw hypotheekadviseur uit Leusden vragen voor tussentijds financieel advies. Bij het uitbrengen van een bod kan je jouw financiële check gebruiken. Hiermee vergroot je jouw kansen op de woning.

Het bod is geaccepteerd

Is het bod op jouw droomwoning geaccepteerd? Laat het jouw hypotheekadviseur Leusden dan direct weten. Wij kunnen die zelfde dag nog de hypotheekrente reserveren bij één of meerdere geldverstrekkers.

Nadat je bod geaccepteerd is dan wordt de koopovereenkomst opgesteld. Hierin staan de afspraken die jij met de verkopers gemaakt hebt zoals de koopsom, het voorbehoud van financiering en de overdrachtsdatum. Je plant vervolgens samen met jouw hypotheekadviseur een nieuwe afspraak in voor het hypotheekadvies in Leusden.

 

Onafhankelijk hypotheekadvies Leusden

In het hypotheekadvies gesprek ga je samen met jouw hypotheekadviseur uit Leusden een definitief hypotheekplan opstellen. Jouw adviseur geeft jou dan hypotheekadvies in de hoogte van de hypotheek, de hypotheekvorm en denkt mee in het maken van een keuze voor de juiste rentevastperiode.

Vervolgens gaat jouw adviseur diverse hypotheken voor jou vergelijken. Dit is het onafhankelijk hypotheekadvies. Wij vergelijken alle hypotheken van circa 40 verschillende geldverstrekkers. Dit zijn de hypotheken van alle grote bekenden banken zoals de Rabobank, ING en ABN AMRO, maar ook alle kleinere aanbieders. Het doel is voor jou de meest voordelige hypotheek te kiezen op basis van rente en voorwaarden.

Met onze deskundige aanpak en ons diverse aanbod in hypotheken, streven wij er naar voor jou de beste hypotheek adviseur uit Leusden te zijn.

Geaccepteerd hypotheek Leusden

Geaccepteerd hypotheek Leusden

Als de hypotheek voor jouw nieuwe woning geaccepteerd is dan is het officieel rond. Je kan je dan écht gaan verheugen op de overdrachtsdatum van jouw nieuwe woning. We regelen samen dat de waarborgsom van 10% wordt overgemaakt aan de notaris. Dit kan met eigen geld of we regelen voor jou een bankgarantie.

Naar de notaris voor de overdracht

Zodra de notaris de overdracht heeft voorbereidt dan controleren wij de nota van afrekening. Zo weet jij zeker dat de financiële afwikkeling helemaal juist is. Je krijgt op de overdrachtsdatum de sleutel en dan kan jij beginnen met klussen of overhuizen. Heel veel woonplezier gewenst!

Jouw hypotheek adviseur Leusden blijft ook tijdens de looptijd van de hypotheek bereikbaar voor vragen en tussentijds advies. Ben jij benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact op voor het gratis hypotheekadvies!