Onafhankelijk hypotheekadvies op maat in Langbroek
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

Goede en onafhankelijke hypotheekadviseurs uit de buurt van Langbroek

Ben je op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in Langbroek? Dan staan Mark van Amerongen en Stephanie van Amerongen graag voor je klaar. 

 

Ontdek wie wij zijn

 

De kracht van Vallei en Heuvelrug Hypotheken zit hem in ons onafhankelijke hypotheekadvies, wat je krijgt met veel persoonlijke aandacht. Wij bemiddelen voor alle grote banken en kleine hypotheekaanbieders in Nederland. Zo kunnen wij garanderen dat we voor jou de beste hypotheek afsluiten, in elke situatie.

 

Want elke situatie is uniek. Wij hebben veel kennis van de voorwaarden en regels die geldverstrekkers hanteren en weten zo waar jij het beste jouw hypotheek kunt afsluiten. 

 

Persoonlijke aandacht is iets wat de grotere banken steeds minder kunnen bieden. In Langbroek verdwijnen deze grotere banken en word jij soms als klant van het kastje naar de muur gestuurd. Wij vinden het belangrijk dat je een aanspreekpunt hebt, ook na het afsluiten van je hypotheek. 

 

Onze hypotheekadviseurs werken vlot en hanteren daarbij korte lijnen. Dit kenmerkt onze dienstverlening. Want heb jij in de avond een vraag? Dan kun jij diezelfde avond nog een antwoord verwachten. Onze hypotheekadviseurs houden van snelheid en vinden het belangrijk dat jij je hypotheek zonder gedoe kunt afsluiten of oversluiten.

 

100% onafhankelijk hypotheekadvies van een lokale onderneming met korte lijnen en veel persoonlijke aandacht.

 

Deze klanten laten graag zien dat het afsluiten van een hypotheek bij ons heel makkelijk gaat.

Wij passen onze dienstverlening graag aan op hoe jij dat fijn vindt. Want heb jij liever in de avond een afspraak vanwege je werk? Dan is dat mogelijk. Plan een vrijblijvende afspraak in bij jou thuis in Langbroek of bij ons op kantoor. 

Bekijk onze klantreviews

Bekijk onze klantreviews

Super tevreden over Mark van Vallei & Heuvelrug hypotheken.
Is altijd te bereiken, geeft snel antwoord en heeft overal antwoord op.
Zeker een aanrader!!”

Bekijk onze reviews

Wij zorgen voor de hypotheek met de laagste rente en de beste voorwaarden

Door ons onafhankelijk hypotheekadvies in Langbroek garanderen wij jou niet alleen de beste hypotheek qua rente en qua voorwaarden, maar hebben we vaak ook meer mogelijkheden in complexe situaties. In Langbroek bestaan wellicht mogelijkheden voor een starterslening voor wanneer jij je eerste woning aankoopt. Of ben jij een ondernemer met een meer complexe achtergrond? Wij denken graag met je mee in mogelijkheden, in iedere unieke situatie. 

 

Hypotheekadvies op maat

Hypotheekadvies op maat

Wij hebben goed en regelmatig contact met alle grote banken en kleine hypotheekaanbieders in Nederland. Ook met de makelaars en boekhouders in Langbroek hebben wij goed contact. Wij hebben alles in huis om jou volledig te kunnen ontzorgen bij het aanvragen van je hypotheek. 

Wil je weten wat onze hypotheekadviseurs precies voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak bij ons op kantoor of bij jou thuis in Langbroek. Maar een afspraak kan ook telefonisch of via Skype. Dit eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend!

Maak een afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies in Langbroek

Hypotheekadvies op maat

Iedereen uit Langbroek kan bij ons terecht voor een persoonlijk hypotheekadvies, welke situatie ook bij je past:

  • Ik ben starter
  • Ik ben een doorstromer
  • Ik ben een gepensioneerde 
  • Ik ben ondernemer
  • Ik ben een oversluiter

Een eerste hypotheek voor starters

Ben je starter en heb je een huis gezien dat je graag (samen) wilt kopen? Dan breekt er een leuke en spannende tijd aan. Je wilt graag zeker weten dat je het huis kunt kopen. Voor starters zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden. Zo zijn er in meerdere plaatsen in de omgeving mogelijkheden voor het aanvragen van een starterslening. Ook voor de zogenoemde ‘duurhuurders’ zijn er tegenwoordig mogelijkheden of bijvoorbeeld een garantstelling van (een van) je ouders. Door met ons een persoonlijk hypotheekgesprek aan te gaan zijn er vaak meer mogelijkheden dan je online kunt berekenen. 

Advies voor doorstromers

Wil je een grotere tuin, heb je een prachtig huis in Langbroek gezien of komt er gezinsuitbreiding? Welke reden je ook hebt om te verhuizen, dat heeft gevolgen voor je hypotheek. 

 

Als je een hypotheek wilt afsluiten voor een volgend huis, moet je met meer dingen rekening houden dan een starter. Kan ik mijn aflossingsvrije hypotheek of bankspaarhypotheek meenemen? Wat gebeurt er met mijn overwaarde? Hoe zit het met dubbele lasten, zolang ik mijn huidige woning nog niet verkocht heb? Dit zijn zomaar een aantal vraagstukken die bij een hypotheekadvies voor een doorstromer aan bod komen.  

 

Samen zoeken we antwoorden op zulke vragen. Op die manier helpen we je op weg en zorgen we ervoor dat je de beste hypotheek voor je nieuwe woning afsluit. 

Een hypotheek voor ouderen

Wij horen nog regelmatig dat ouderen denken dat zij geen hypotheek meer kunnen krijgen vanwege hun leeftijd. Deze gedachten nemen wij graag weg. Gepensioneerden hebben met hun AOW en pensioen juist een bestendig inkomen, waardoor het makkelijker is om een hypotheek aan te vragen. 

 

Komt u als gepensioneerde niet in aanmerking voor een reguliere hypotheek vanwege een te laag inkomen? Dan is de opeethypotheek (of verzilverhypotheek) wellicht een uitkomst. 

Is het oversluiten van je hypotheek interessant voor jou?

Wil je graag weten of het voor jou voordelig is om je hypotheek over te sluiten? Door de historisch lage rente kan het zeer interessant zijn om de hypotheek over te sluiten. 

 Het doel van oversluiten is dat je maandlasten omlaag gaan en je opnieuw voor een (lange) termijn zekerheid krijgt over je maandlasten. Diverse klanten uit Langbroek gingen je voor en hebben nu lagere maandlasten dankzij het oversluiten van de hypotheek! 

Tijdens een eerste vrijblijvende afspraak brengen we in kaart of oversluiten interessant is. Daarbij houden we ook rekening met de oversluitkosten, zoals de boeterente. Klanten schrikken soms van een hoge boeterente, maar desondanks kan het zeer voordelig zijn om toch die stap te maken.

De boeterente is namelijk goedkoper dan het laten doorlopen van je huidige hypotheek. Daarnaast is de boeterente ook nog eens fiscaal aftrekbaar, waardoor je deze kosten nog sneller hebt terugverdiend. 

De rente zien wij op dit moment langzaam stijgen, dus mocht je overwegen om over te sluiten, dan is wellicht nu het moment. Onze deskundige hypotheekadviseurs uit Langbroek staan graag voor je klaar voor het geven van een onafhankelijk hypotheekadvies!

Contact

Laat door ons gratis berekenen of oversluiten voor jou interessant is

Plan bij ons een gratis, vrijblijvende kennismaking in bij jou thuis in Langbroek of bij ons op kantoor. Ten tijde van de coronacrisis kunnen wij de afspraak ook via een videoverbinding doen, zodat je nog steeds kunt meekijken in ons adviesprogramma.