Onafhankelijk hypotheekadvies op maat in Driebergen
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

Hypotheekadvies Driebergen

Wil je met een goede en onafhankelijk adviseur in Driebergen een nieuwe hypotheek afsluiten of je huidige hypotheek oversluiten?

 

Samen met een van onze adviseurs, Mark van Leersum en Stephanie van Amerongen, vinden we de hypotheek die het beste bij jou en jouw situatie past. Wij bieden hypotheken aan van alle grote banken en kleine hypotheekaanbieders in Nederland. Zo weten we zeker dat we voor jou de beste hypotheek afsluiten. 

 

Bij ons kun je – ook als ondernemer of ZZP’er –  terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies bij:

 

 • Aankoop van een woning;
 • Oversluiten van de hypotheek;
 • Scheiden en de hypotheek;
 • Verbouwen;
 • Opeethypotheek/verzilverhypotheek;
 • Aankoop van een beleggingspand of vakantiewoning.

 

Tijdens een eerste en gratis hypotheekgesprek beoordelen wij de mogelijkheden voor het afsluiten of oversluiten van je hypotheek. Onze adviseurs hebben veel kennis en ervaring op het gebied van hypotheken. En met ons diverse aanbod van meer dan 30 hypotheekaanbieders zoeken wij alle mogelijkheden tot op de bodem uit, ook in de meer complexe situaties. Dat is de kracht van ons onafhankelijk hypotheekadvies.

 

Bij Vallei en Heuvelrug Hypotheken geloven wij in persoonlijke aandacht, want dat geven wij als lokale onderneming. Als je contact met ons opneemt, krijg je Mark of Stephanie aan de lijn, dus niet een assistente. En heb je in de avond of in het weekend een vraag? Grote kans dat je diezelfde dag of avond nog een antwoord krijgt. 

 

Zit jij overdag met je werk of is een afspraak lastig in verband met oppas voor de kinderen? Vraag onze adviseurs dan om naar jouw huis in Driebergen te komen voor een afspraak. Dit kan ook in de avond. Een eerste gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.  

 

Korte lijnen en persoonlijke aandacht, dat is de kracht van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Lees de positieve ervaringen van klanten die jou voorgingen. 

Bekijk onze klantreviews

Bekijk onze klantreviews

Super tevreden over Mark van Vallei & Heuvelrug hypotheken.
Is altijd te bereiken, geeft snel antwoord en heeft overal antwoord op.
Zeker een aanrader!!”

Bekijk onze reviews

Wij zorgen voor de beste hypotheek 

Er komt veel op je af als je een huis in Driebergen wilt kopen, gaat verbouwen of je hypotheek wilt oversluiten. Je moet ineens veel regelen, er worden veel documenten gevraagd en je moet belangrijke beslissingen nemen. Je maakt keuzes die grote impact hebben op je huidige situatie, maar ook voor in de toekomst. Daar denken we graag samen met jou over na. 

 

Hypotheekadvies op maat

Hypotheekadvies op maat

We werken persoonlijk en professioneel. We communiceren snel en zijn makkelijk te bereiken, ook ‘s avonds en in het weekend. We hebben goede contacten bij alle banken en hypotheekverstrekkers in Nederland, maar ook bij makelaars en boekhouders in de buurt. We  beschikken daardoor over de juiste kennis, die nodig is voor de beste keuze voor jouw hypotheek. 

Wil je weten welke hypotheek het voordeligst voor jou is? Maak dan persoonlijk kennis bij ons op kantoor of bij jou thuis. Ook een videogesprek is mogelijk.

Maak een afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies in Driebergen

Hypotheekadvies op maat

Iedereen uit Driebergen kan bij ons terecht voor een persoonlijk hypotheekadvies, welke situatie ook bij je past:

 • Ik ben starter
 • Ik ben een doorstromer
 • Ik ben een gepensioneerde 
 • Ik ben ondernemer
 • Ik ben een oversluiter

Een eerste hypotheek voor starters

Ben je starter en heb je een huis gezien dat je graag (samen) wilt kopen? Dan breekt er een leuke en spannende tijd aan. Je wilt graag zeker weten dat je het huis kunt kopen. Voor starters zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden. Zo zijn er in meerdere plaatsen in de omgeving mogelijkheden voor het aanvragen van een starterslening. Ook voor de zogenoemde ‘duurhuurders’ zijn er tegenwoordig mogelijkheden of bijvoorbeeld een garantstelling van (een van) je ouders. Door met ons een persoonlijk hypotheekgesprek aan te gaan zijn er vaak meer mogelijkheden dan je online kunt berekenen. 

Advies voor doorstromers

Wil je een grotere tuin, heb je een prachtig huis in Driebergen gezien of komt er gezinsuitbreiding? Welke reden je ook hebt om te verhuizen, dat heeft gevolgen voor je hypotheek. 

 

Als je een hypotheek wilt afsluiten voor een volgend huis, moet je met meer dingen rekening houden dan een starter. Kan ik mijn aflossingsvrije hypotheek of bankspaarhypotheek meenemen? Wat gebeurt er met mijn overwaarde? Hoe zit het met dubbele lasten, zolang ik mijn huidige woning nog niet verkocht heb? Dit zijn zomaar een aantal vraagstukken die bij een hypotheekadvies in Driebergen voor een doorstromer aan bod komen.  

 

Samen zoeken we antwoorden op zulke vragen. Op die manier helpen we je op weg en zorgen we ervoor dat je de beste hypotheek voor je nieuwe woning afsluit. 

Een hypotheek voor ouderen

Wij horen nog regelmatig dat ouderen denken dat zij geen hypotheek meer kunnen krijgen vanwege hun leeftijd. Deze gedachten nemen wij graag weg. Gepensioneerden hebben met hun AOW en pensioen juist een bestendig inkomen, waardoor het makkelijker is om een hypotheek aan te vragen. 

 

Komt u als gepensioneerde niet in aanmerking voor een reguliere hypotheek vanwege een te laag inkomen? Dan is de opeethypotheek (of verzilverhypotheek) wellicht een uitkomst. 

Is het oversluiten van je hypotheek interessant voor jou?

Wil je graag weten of het voor jou voordelig is om je hypotheek over te sluiten? Door de historisch lage rente kan het zeer interessant zijn om de hypotheek over te sluiten. 

Het doel van oversluiten is dat je maandlasten omlaag gaan en je opnieuw voor een (lange) termijn zekerheid krijgt over je maandlasten. Diverse klanten uit Driebergen gingen je voor en hebben nu lagere maandlasten dankzij het oversluiten van de hypotheek! 

Tijdens een eerste vrijblijvende afspraak brengen we in kaart of oversluiten interessant is. Daarbij houden we ook rekening met de oversluitkosten, zoals de boeterente. Klanten schrikken soms van een hoge boeterente, maar desondanks kan het zeer voordelig zijn om toch die stap te maken. 

De boeterente is namelijk goedkoper dan het laten doorlopen van je huidige hypotheek. Daarnaast is de boeterente ook nog eens fiscaal aftrekbaar, waardoor je deze kosten nog sneller hebt terugverdiend. 

De rente zien wij op dit moment langzaam stijgen, dus mocht je overwegen om over te sluiten, dan is wellicht nu het moment. Onze deskundige hypotheekadviseurs staan graag voor je klaar voor het geven van een onafhankelijk hypotheekadvies!

Contact

Laat door ons gratis berekenen of oversluiten voor jou interessant is.

Plan bij ons een gratis, vrijblijvende kennismaking in bij jou thuis in Driebergen of bij ons op kantoor. Ten tijde van de coronacrisis kunnen wij de afspraak ook via een videoverbinding doen, zodat je nog steeds kunt meekijken in ons adviesprogramma.