BuntPleinMaarn - Vallei & Heuvelrug Hypotheken
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

Nieuwbouwproject BuntPleinMaarn

Een goede plek om te wonen is een plek die bij je past.
Aan het Buntplein in Maarn, aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, wacht jouw plek op je. Of je nu uit Maarn of omgeving komt, of verder weg: als je hier eenmaal woont, heb je alles precies zo voor elkaar als je altijd al gewenst had.

Welke woning je ook kiest, je hebt altijd een heerlijk uitzicht over het plein. Helemaal gasloos, dus je bent voorbereid op de toekomst. Aan het Buntplein kun je kiezen uit drie verschillende woningtypen, die allemaal hun eigen unieke eigenschappen hebben.

 

Ben jij enthousiast en wil jij je gaan inschrijven?

Laat dan onderaan deze pagina je contactgegevens achter voor de financiële check.

Financiële check aanvragen

Wat houdt de financiële check in?

Met een financiële check berekenen we je maximale hypotheek, de totale bouwsom + bijkomende kosten, de hoogte van je maandlasten en vertellen we je wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning.

Positieve klantverhalen

Positieve klantverhalen

“De gesprekken met Mark voelde heel vertrouwd aan! Ieder moment van de dag was hij ook bereid om vragen te beantwoorden voor de aankoop van ons eerste huis, geen vraag was te gek. Uitleg was ook in begrijpelijke taal zodat we goed wisten wat er werd bedoeld. Mark gaf eerlijk advies alleen was hier niet opdringerig mee, hij liet de volledige keuze bij ons. Nogmaals bedankt Mark voor de fantastische begeleiding!”

Bekijk onze klantreviews