Scheiden en hypotheek: wat doen wij om dat soepel voor je te regelen?
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

Echtscheiding en hypotheek

Je besluit om uit elkaar te gaan en op dat moment komt er van alles op je af. Er moet op dat moment en hoop geregeld worden, zo ook voor jullie hypotheek en gezamenlijke woning. Wilt één van jullie in de woning blijven wonen of verkopen jullie liever de gezamenlijke wonen? Bij een echtscheiding en jullie hypotheek is het belangrijk om je direct goed te laten adviseren.

Afspraak maken

Méér mogelijkheden bij het overnemen van de hypotheek na echtscheiding

Bij het overnemen van de hypotheek hanteert de bank soepelere regels, je kan dan duidelijk méér lenen dan wanneer je een andere woning gaat aankopen. De bank wilt jullie namelijk niet verplichten de woning gedwongen te verkopen door de echtscheiding. In een gratis gesprek vertelt één van onze hypotheekadviseurs wat de mogelijkheden zijn voor het overnemen van de hypotheek.

Afspraak hypotheek overnemen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een van de reviews!

Overgangsrecht aflossingsvrije hypotheek echtscheiding

Overgangsrecht aflossingsvrije hypotheek echtscheiding

Bij het overnemen van de hypotheek na echtscheiding verandert er ook fiscaal een hoop. Hadden jullie een aflossingsvrije hypotheek? Ook ná de echtscheiding en het overnemen van de hypotheek zijn er mogelijkheden om de aflossingsvrije hypotheek mee te nemen. Eén van onze hypotheekadviseurs vertelt jou graag meer over het overgangsrecht tijdens een gratis hypotheekgesprek.

Afspraak maken

Wij vergelijken alle banken op rente en voorwaarden