Volgende woning - Vallei & Heuvelrug Hypotheken
Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit
Volgende woning hypotheek

Volgende woning hypotheek

Een nieuwe stap in je leven. Je wilt verhuizen! Deze stap is net zo spannend en bijzonder als het kopen van je eerste huis. Want hoe zat het ook alweer?

Koop je alleen of samen met je man of vrouw. Wil je in verband met de kleine, groter gaan wonen. Of wil je vanwege je leeftijd juist kleiner gaan wonen? Hoe dan ook, het begint hier. Bij Vallei en Heuvelrug Hypotheken krijg je een hypotheekadvies op maat.

Hoe werkt een overbruggingshypotheek?

Hoe werkt een overbruggingshypotheek?

Als jij een volgende woning gaat kopen kan het zijn dat je de huidige woning nog niet verkocht hebt. Wil jij de overwaarde in je huidige woning alvast meefinancieren? Dat kan, dan krijg je te maken met een overbruggingshypotheek. In onderstaande video leggen we je precies uit hoe een overbruggingshypotheek werkt.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een van de reviews!

Verhuisregeling hypotheekrente

Verhuisregeling hypotheekrente

Heb jij op je huidige woning nog een lage hypotheekrente afgesloten met nog een lange rentevastperiode? Dan kan je deze hoogstwaarschijnlijk meeverhuizen naar je volgende koopwoning. Zo kun je ondanks de stijgende hypotheekrente blijven profiteren van een lage hypotheekrente en lage maandlasten. Kijk in onderstaande video de gratis webinar (niet live) over de verhuisregeling van de hypotheekrente. Hierin leggen wij precies uit hoe de verhuisregeling van de hypotheekrente werkt.

Hoe werkt de verhuisregeling?

Hoe werkt de verhuisregeling?

Je hebt een andere woning aangekocht en daarvoor heb je een nieuwe hypotheek nodig. Als je op de hypotheek op je huidige woning nog een lage hypotheekrente hebt, bijvoorbeeld 2% tot 01-12-2041, dan kan je deze meeverhuizen naar je volgende hypotheek. Je blijft dan profiteren van een lage hypotheekrente én (zoals in dit voorbeeld) een lange rentevastperiode wat veel zekerheid geeft.

De verhuisregeling geldt maximaal tot de hoogte van je huidige hypotheek. Stel dat je huidige hypotheek nog een hoogte heeft van € 300.000 dan kan je de rente meeverhuizen tot dit bedrag. Als je voor je nieuwe woning een hypotheek nodig hebt van € 400.000, dan sluit je voor € 100.000 de actuele hypotheekrente af.

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Het maakt niet uit waar je hypotheek nu loopt, wij adviseren voor alle geldverstrekkers en kunnen daarom altijd beoordelen of de verhuisregeling voor jouw hypotheek mogelijk is. Zo weten wij zeker dat we een goed advies kunnen geven en alle opties kunnen vergelijken. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij beoordelen in een eerste gratis gesprek wat jouw hypotheekmogelijkheden zijn voor een volgende koopwoning én of de verhuisregeling voor jou toepasbaar is.