Onafhankelijk advies
De laagste rente
Service & kwaliteit

Ondernemers

Hoe zit het met jouw ondernemerskwaliteiten? Bij Vallei en Heuvelrug hypotheken weten wij jouw kwaliteiten op waarde in te schatten. Ben jij een ZZP’er, heb jij samen met je compagnon een V.O.F. of heb jij één of meerdere BV's? Bij Vallei en Heuvelrug Hypotheken ben je aan het juiste adres. Met onze jarenlange kennis en ervaring met ondernemers kunnen wij jou voorzien van het beste hypotheekadvies.

Om jouw ondernemersinkomen vast te stellen kijken we naar de jaarcijfers van jouw bedrijf. Verwacht jij in de toekomst een sterke groei te realiseren? Dan kunnen wij ook hiermee rekening houden bij het bepalen van je inkomen. Laat je accountant dit voor jou bevestigen.

Ben jij een startende ondernemer?

In het verleden stelden banken het als eis dat je minimaal 3 jaar actief moest zijn als ondernemer voor het verkrijgen van een hypotheek. Wij werken nu samen met een aantal geldverstrekkers die al een hypotheek kunnen verstrekken vanaf een half jaar! Ben jij (bijna) een half jaar actief als ondernemer en zou je graag een woning willen aankopen? Neem dan contact met ons op en hoor wat jouw mogelijkheden zijn!